Uyumak İsteyen Tavşan
Uyumak İsteyen Tavşan

Uyumak İsteyen Tavşan (9786059318433)

0,00
Yayinevi : Okuyan Koala

Çocuğunuzu uykuya yatırmakta zorlandığınız ve bunu sağlayacak bir mucize dilediğiniz oldu mu hiç?

Tüm dünyada satış rekorları kırarak kısa sürede Amazon’un 1 numarasına yerleşen Uyumak İsteyen Tavşan milyonlarca evde, her akşam gerçekleşen yatağa gitme savaşı rutinine son verdi. Artık çocuklar sevgi dolu bir “İyi geceler, tatlı rüyalar” ile huzur içinde mışıl mışıl uykuya dalıyor.

“Dünya Gezegeninin Yorgun Anneleri… İşte beklediğiniz an geldi… Hala bir tane edinmediyseniz, bu kitaptan en kısa zamanda sipariş vermelisiniz.”

- Metro.co.uk

İsveçli psikolog ve dilbilimci Carl-Johan Forssen Ehrlin, Uyumak İsteyen Tavşan’ı dil ve anlatımda uyguladığı psikolojik tekniklerle yazdı. Çocuklar, hikayenin kahramanları Tavşan Roger, Uykucu Salyangoz, Gözleri Kapanan Baykuş ve Esneyen Amca’yla birlikte her akşam gevşeyip rahatlıyor ve hızlı ama sakin bir şekilde uykuya dalıyor.

“İşe yarayacağını düşünmemiştim... Ama üçüncü sayfada kitap etkisini göstermeye başladı. Altıncı sayfaya geldiğimde uyumaya başlamıştı bile. Şok içinde odasından çıktım. Aynı rutin bir sonraki akşam da tekrarlandı.”

- Mackenzie Dawson, The New York Post

“İkizlerim normalde ben hikaye okurken bitmek bilmeyen sorular sorarlar. Uyumak İsteyen Tavşan’ı okurken tuhaf bir şekilde sakindiler, hiç sesleri çıkmadı ve sonunda ikisi birden mışıl mışıl uyuyordu.”

- Nadia Cohen (dailymail.co.uk)

“Dördüncü sayfada beni dinlemek yerine oyuncaklarıyla oynuyordu. Yazarın önerdiği taktiklerle okumak da biraz zordu. Sekizinci sayfaya geldiğimde ümidimi kaybetmek üzereydim, dokuzuncu sayfada gözleri hala açıktı ama susup sakinleşti. Son sayfada yüzünü duvara döndü, ilk iki paragrafı üç kez tekrar ettim ve uyumuştu.”

- Allison Martin (dailymail.co.uk)


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 28
En / Boy : 19,5 / 27
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 7.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı