Uyku Kitabı
Uyku Kitabı

Uyku Kitabı (9786051734965)

0,00

“Bu kitap sizin rahatlıkla iyi bir uyku çekmenizi sağlayacak.”

-Health ve Fitness

“Uyku Kitabı sizin yeniden sağlıklı bir uyku düzenine kavuşmanıza yardımcı olacak. Uykusuzluk çekenler için kaçırılmaması gereken bir rehber.”

-Tatler

“Uykusuzlar için rüyalar gerçek olacak.”

-The Daily Mail

“Psikolog Dr. Guy Meadows, Uyku Kitabı’nda kronik uykusuzluk sorununa son vermek için davranışsal terapi tekniklerini ve farkındalığı kullanarak hazırladığı beş haftalık bir plan sunuyor.”

-Elle

“Kronik uykusuzluk çeken herkesin, içinde aynı sorunu yaşayanların hikâyelerinin de bulunduğu bu pratik kitabı okumasını öneririm.”

-You Magazine, Mail On Sunday

Dr. Guy Meadows derin bir farkındalık hali ve yeni bir Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) tekniğinin karışımını kullanarak beş haftalık eşsiz bir planla ister birkaç gecelik, ister hayat boyu süren bir sorun olsun, uykusuzluğu tedavi ediyor. Uyku bozukluğu yaşayan birçok insan bu sorunu çözebilmek adına oldukça fazla zaman, para ve çaba harcıyor. Dr. Guy bu işin sırrının ne yaptığınız değil, ne yapmamanız gerektiğini öğrenmek olduğunu keşfetti. Ne de olsa uykusuzluk konusunda ne kadar endişelenirseniz uykudan o kadar uzaklaşırsınız.

Vaka çalışmaları, geçmiş hikâyeler, egzersizler, anahtar noktalar ve danışan referanslarıyla desteklenmiş; çizimlerle ve görsellerle zenginleştirilmiş Uyku Kitabı uykusuzlukla savaşmak için devrimsel yepyeni bir metot öğretiyor.

Uyku Kitabı, uyku üzerine yapılmış bir doktoranın ve 12.000 saatin üzerinde, 2.000’den fazla uyku bozukluğu yaşayan kişinin dahil olduğu bir çalışmanın özetidir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı