Üstün Erkeğin Yolu

Üstün Erkeğin Yolu (9786055006389)

0,00
Yayinevi : Ganj Kitap

“Omurgası sağlam olan ama kalpsiz maço imajından kurtulup evrim geçirme zamanı geldi,” diyor Deida, “kalbi kocaman olan ama omurgasız muhallebi çocuğu imajından kurtulup evrim geçirme zamanı da öyle.” Üstün Erkeğin Yolu’nda günümüz erkeğinin karşılaştığı en büyük zorluğu aşmayı öğreneceksiniz: Sonsuz açık yüreklilikle, kalp ve omurganın arasındaki dayanışmayı keşfetmek.

Erkekler İçin Eksiksiz, Spritüel Bir Rehber

Yaşamdaki amacınız nedir? Kadınlar gerçekte ne ister? İyi bir aşık olmak ne demektir? Bunları okuyan her erkek, daha önce aynı soruları kendine sormuştur, ama yanıtlar konusunda şansın yaver gitmemiş olabilir─şimdiye dek.

David Deida, Üstün Erkeğin Yolu’nda baskın olarak eril enerjiye sahip insanların yaşamlarındaki en önemli sorunlara değinerek doğruluk, bütünlük ve özgürlük içinde eril bir hayat yaşamanın pratik yöntemlerini anlatıyor. Birçok ülkede tanınan bir spritüel cinsellik uzmanı olan Deida’nın dobra bir dille verdiği tavsiyeler, bedensel egzersizler ve çok daha fazlası kısa sürede tatminkâr bir yaşama ulaşmanızı sağlayacak.

“Sonunda kadınların en gizemli yanlarını erkeklere açıklayan bir kitap! Bir kadın olarak, daha önce beni bu kadar iyi açıklayan hiçbir yazı okumamıştım. Kadın ve erkeklerin ilişkilerini bir adım öteye taşıyabilmelerinin anahtarı.”


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 230
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı