Umudunu Hiç Yitirme
Umudunu Hiç Yitirme

Umudunu Hiç Yitirme (9786057537690)

0,00

Lösemi, trombosit, donör, lökosit, lenfosit, hemogram...

Ölümden sonra belki de en ağır sözcüklerden biridir, Lösemi. Üstelik bu amansız hastalığa yakalanan sizin parçanız, evladınızsa, hayatınızın çehresi değişir, yaşamınız daha önce anlamını dahi bilmediğiniz kelimeler arasında, arayışında ve telaşında ilerler.

Yazar, kitabına "Ben Şahidim" yazarak başlar. Okuyucuda, yazarın bu süreç içinde yaşadıklarını, duygusal değişimlerini, bu zor günlerde dostluğun ve arkadaşlığın kıymetini ve hiçbir şeyin sağlıktan daha önemli olmadığının kavrayışına eşlik ve şahitlik ediyor. Ayrıca, Lösemi hakkında halk nezdinde çoğu şeyin yanlış bilindiğine değiniyor. Bunu düzeltmenin bilincinde; donör olmanın, kök hücre naklinin, korkulacak bir şey olmadığının; üstelik nice insanın hayatına devam etmesine vesile olmanın vicdan muhasebesini de ekliyor. Elinizdeki bu kitap, hastalıkla mücadele eden hasta ve hasta yakınlarına Umudunu Hiç Yitirme diyen bir ses, otobiyografik bir çalışma...

Kitaptan elde edilen tüm gelir Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği ile Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne bağışlanmıştır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 128
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı