Ufukta Aşk Var
Ufukta Aşk Var

Ufukta Aşk Var (9786052992418)

0,00

“Hani şu yağmurda şemsiyesiz dışarı çıkman gerektiğinde ve çıkar çıkmaz önce gökkuşağı, sonra da güneşle karşılaştığında yaşadığın o mutluluk anı…” 

Nicco zeki ve duygusal bir gençtir. Yakın dönemde kaybettiği babasının yokluğuna alışmaya çalışmaktadır. Şimdi ise bir sorunu daha vardır: Kız arkadaşı Alessia onu terk etmiştir, üstelik sadece “üzgünüm” diyerek. Nicco bunu bir türlü kabullenememektedir. Bir yıl süren eğlenceli, duygu dolu, harika bir birliktelik herhangi bir açıklama olmadan sona ermiştir. 

Bu zor dönemde Ciccio adlı arkadaşı Nicco’ya dertlerini biraz olsun unutturur. 

Yine de Nicco için hayat kolay değildir. Bir yandan ailesine destek olmak zorundadır. Ayrıca devamlı geçmişi sorgulamakta, Alessia’yla birlikteyken fırsatı olmasına rağmen ona bir türlü “seni seviyorum” diyemediğini pişmanlıkla hatırlamaktadır. 

İşte böyle bir dönemde Nicco ve Ciccio, Roma’ya turist olarak gelen iki Amerikalı kızla tanışıp hep birlikte unutulmaz bir hafta geçirirler. Yaz, gençlik ateşi, yaşama sevinci ve hayaller bu dört genci maceralara sürükler. Acaba Nicco yeniden mutluluğa bir şans verecek midir? Bu kez hislerini sözcüklere dökecek midir? 

 Gençlik, aşk ve umut daha önce hiç bu kadar güzel anlatılmadı. Federico Moccia, John Green ve Cecilia Ahern okurlarının kaçırmaması gereken bir yazar. 

 “Federico Moccia, gerçek bir edebiyat fenomeni.” 

- El País 

“Kitaplarıyla dünya çapında milyonlarca okurun kalbini fetheden ünlü yazardan unutulmaz bir roman.”

- vociromane.corriere.it 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 392
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı