Tut Elimden Atatürk
Tut Elimden Atatürk

Tut Elimden Atatürk (9786057497819)

0,00

“Çocuklar, lütfen çevrenize şöyle bir bakın. Her yerde onu göreceksiniz. Gökyüzünde özgürce süzülen uçaklarda; tarlada yetişen tohumda; trenlerle, vapurlarla birbirlerine kavuşan insanların sevincinde; okullarda, hastanelerde, müzelerde, bankalarda, fabrikalarda ve aklınıza gelebilecek her şeyde onun emeği var.”

Okulda, Atatürk Haftası kapsamında Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını araştırma ödevi verilen Irmak, bu konuda büyükannesinden yardım ister. Büyükannesi de bildiklerini seve seve anlatabileceğini söyler.

Bunun üzerine Irmak ve arkadaşı Doğa, okuldan sonra her akşam onu can kulağıyla dinlerler. Büyükannenin Atatürk’ün hayatına dair onlara anlattığı her şey, ikisinin de hafızalarında ve yüreklerinde unutulmaz bir yer edinir. Yaşadıkları ülkeye ve insanlığa faydalı bireyler olmak için artık önlerinde kusursuz bir örnek vardır!

Çocuk kitapları yazarı ve sınıf öğretmeni Nehir Yarar’dan, Mustafa Kemal Atatürk’ü daha yakından tanıtacak, çocukların içlerindeki sevgiyi yüceltecek, benzersiz bir eser.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İzmir
Sayfa Sayısı : 80
En / Boy : 13 / 19
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı