Trinity - Birlikte Daha Güçlü Cilt 1
Trinity - Birlikte Daha Güçlü Cilt 1

Trinity - Birlikte Daha Güçlü Cilt 1 (9789750843976)

0,00

“… Manapul, bu efsanevi karakterlerin görkemini yakalıyor.”

-A.V. CLUB

“Cesur sayfa tasarımlarından güçlü, zarif figür çizimlerine ve inanılmaz canlı renklere kadar, Manapul formunun zirvesinde. Bu eser bizlere Manapul’un DC'nin en yetenekli sanatçılarından biri olduğunu hatırlatıyor.”

-IGN

Dünyanın En Büyük Kahramanları İlk Kez Bi̇r Arada!

Gotham’ın koruyucusu. Metropolis’in Çelik Adam’ı. Themyscira'nın savaşçı prensesi. Batman, Superman ve Wonder Woman. Birlikte, onlar bu dünyanın gördüğü en büyük kahramanlar.

Ve aralarındaki bağ sınanmak üzere, hem de hiç olmadığı kadar.

Yaşça daha büyük, daha bilge bir Superman, onların tanıdığı genç ve atılgan kahramanın yerini alırken, Batman ve Wonder Woman ruhlarını sınayacak bir güçle karşı karşıya gelir. Bu gücün adı Beyaz Merhamet ve Dünyanın En Büyük Kahramanları’nın hepsinden çok
daha güçlü. Kaderin bir araya getirdiği bu üç ikon, kişisel zayıflıkları ile yüzleşmek ve aralarındaki kötülüğü yenmek için birlikte savaşmak zorunda. Eğer başarısız olurlarsa, bütün dünyayı büyük bir yıkım bekliyor.

Dünyanın en efsanevi kahramanlarının yeni destanları, yazar-çizer FRANCIS MANAPUL ve süperstar bir yaratıcı ekibin hazırladığı TRINITY CİLT 1: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ ile başlıyor. DC’nin çok satan Rebirth girişiminden doğan bu epik hikâye, çizgi roman tarihinin en büyük kahramanlarının başrolde olduğu büyüleyici bir destanın başlangıcı. Bu kitap TRINITY 1-6 sayılarını bir araya getiriyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 144
En / Boy : 16 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 1.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı