Toltek İç Özgürlük Rehberi
Toltek İç Özgürlük Rehberi

Toltek İç Özgürlük Rehberi (9789758363476)

0,00
Fiyat : ₺45,92

Günlük yaşam içinde "acil" işlerin ve durumların peşinde koşuştururken kendimizi güçsüz, kurban gibi hissettiğimiz anların esaretine kapılmak çok kolay. Bu duyguyu bilmeyenimiz yoktur.

Bu anlar yaşam enerjimizi çalıyor, yaşamaya değer bir hayat sürdürmenin çok güç olduğuna bizi inandırıyor, ruh sağlığımızı korumakta zorlandığımızı hissediyoruz.

Antik çağda Meksika'daki Toltekler algıladığımız haliyle hayatın bir Düş olduğuna inanıyordu. Her birimiz kendi bireysel Düşümüzde yaşarız ve hepsi bir araya geldiğinde Gezegenin Düşünü oluşturur.

Ya da biz bunu içinde yaşadığımız Dünya olarak algılarız.

Düşler üzerinde bir kontrolümüz olmadığına inanırsak sorunlar doğmaya başlar. Oysa kendi gerçeğimizin mimarı olduğumuzu bilirsek Düşümüzü değiştirebileceğimizi de biliriz. Don Miguel Ruiz Jr. tepeden bakan bir guru olarak değil, aynı yolda yürüyen bir yol arkadaşımız olarak bu paradigma değişimi için bize rehberlik hizmeti sunuyor.

• Nasıl uyanabiliriz?

• İllüzyona dayalı sahte inançlardan nasıl özgürleşebiliriz?

• Nasıl hayatımızın sanatçısı olabiliriz?

• Sadece tek başınayken ya da meditasyon yaparken değil, tıkanan trafikte, kalabalık markette, zorlandığımız her durumda ve yerde gerçek benliğimizle nasıl yaşayabiliriz?

Kitabı okumayı bitirdikten sonra evinizden çıkın, dolaşın ve Dünyayı yepyeni gözlerle nasıl algıladığınıza tanık olun. Tutkuyla yaşamanın ne demek olduğunu hissedebilmenin gücü bambaşka.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 136
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı