The Game
The Game

The Game (9786257266413)

0,00
Yayinevi : Sia Kitap

Oyun

“Açıklayamadığımız bir dünya bu; kesin olarak
nee kökenini ne amacını bildiğimiz bir devrim.”
 
Alessandro Baricco, 21. yüzyılın dijital koşullarını, bugün yaşadığımız muazzam değişimi haritalamaya ve bize anlatmaya çalışıyor: 20. yüzyılın yıkımlarına şahit olanların torunlarının yarattığı, dünyadaki hemen her şeyin maddesellikten arınıp bilgi olarak başka bir dünyaya aktarıldığı, elimizdeki cihazlarla ulaşıp çifte dünyada yaşamaya başladığımız andan sonra en sıradan kişinin bile hiper insana dönüştüğü bir devrim bu. Baricco korkularımızın izini sürüp, bize olup biteni açıkladıkça, biz de kum saatinin darboğazından geçip yeni dünyayı kabullenip kucaklayabiliriz.
 
“Zihinsel devrimin, teknolojik devrimin bir sonucu olduğunu sanıyoruz; oysa, tam tersinin doğru olduğunu anlamamız gerek. Kendinizi, dijital dünyayı bir neden gibi değil, bir sonuç gibi görmeye alıştırın. Gözünüzü, her şeyin başladığı noktaya doğru çevirin. Her şeyin kaynağını oluşturan zihinsel devrimi arayın.”
 
“Baricco, The Game ile 21. yüzyılda insanın başarısı üzerine bahis oynuyor. Tezleri oldukça cesur ve parlak. Açık açık tartışılmayı hak ediyor.”    La Repubblica


Basım Ayı/Yılı : 2021
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 304
Ağırlık : 304
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı