Tek Yastıkta Bir Ömür
Tek Yastıkta Bir Ömür

Tek Yastıkta Bir Ömür (9786055460235)

0,00

Evlilik ve Aile 2

Aile yuvalarının her geçen gün daha huzursuz bir şekil alması, boşanmaların çoğalması, buna bağlı olarak genç kızların, erkeklerin evlilikten soğumaları ve korkmaları üzerine “Karanlığa bir mum yakma” adına, evlilik konusunda kitaplar yazmak için teşebbüse geçtim.

Aslında 1990’dan itibaren evlilik konusunda kitaplar yayınlamıştım. Geçen zaman içerisinde bu kitaplarımı yeni yayınlar, yeni dokümanlar, okuyucularımla sohbet ve kazandığım tecrübe istikametinde birkaç kitapta güncellemek istedim.

İlk olarak Evlilik Kader mi? isimli kitabımı yayınladım. Bu kitabımda evliliğin bir kader değil, tercih olduğu konusunu ele aldım. Buna bağlı olarak, iyi bir evlilik hayatı için eş seçiminde dikkat edilmesi gereken konuları yazdım. Evlilik Kader mi? ile okuyucularıma iyi bir tercih noktasında yardımcı olduğumu düşünüyorum.

Tek Yastıkta Bir Ömür kitabımla da “iyi bir tercihi,” “güzel bir geçimle” desteklemeyi hedefliyorum.

Bu kitabımda, eşlerin birbirlerine nasıl davranması gerektiğini yazdım. Boşanmaların arkasındaki önemli bir “gizli sebep” olan cinsel konuları ele aldım. Aile hayatıyla ilgili bazı soruları cevapladım.

Yaşadığınız sıkıntılar size büyük gelebilir. Belki kuyu derin değildir de, kullanılan ip kısadır. Bu kitabımız, çözemediğiniz problemlere bir de bu açıdan bakmanızı temin edecektir.

40 yıllık bir araştırma ve 35 yıllık bir evlilik tecrübesi sonucunda ortaya çıkan Kitabımın sizler için bir “Mutluluk reçetesi” olacağını düşünüyorum.


Basım Ayı/Yılı : 2018
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 296
Ağırlık : 296
En / Boy : 13 / 20
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı