Tarihin Süzgecinde Çağlar Boyu Din Kavgaları
Tarihin Süzgecinde Çağlar Boyu Din Kavgaları

Tarihin Süzgecinde Çağlar Boyu Din Kavgaları (9786055296902)

0,00
Yayinevi : Doğu Kitabevi

“Allah’ın indirdiği Din ile İnsanların Uydurduğu Din”, “Dindarlık ve Dincilik”, “Kur’an’ın Hurafelerle Savaşı” kitaplarının yazarı Halit Bülbül, bugünü anlamamıza hizmet edecek tarihte yaşanmış din kavgalarını ele alıyor.

Herkesin anlayabileceği bir dille okura yeni bir pencere açıyor. Tarih boyu her dine özellikle de ilahi dine, en büyük düşmanlık kendi içinden gelmiştir. Bu islam dini için de böyle olmuştur. Dindarlık görüntüsü ile dinin yasakladığı her kötülük yapılmıştır. İnsanların malları, canları, hatta namusları bu tehlikeye maruz kalmıştır.

Bu kitapta günüzmüzden binlerce yıl evveline, adeta zaman tüneline girip hayalinizde canlandırdığınız ve adeta bugünlerle binlerce yıl öncesini buluşturacağınız anektodlar bulacaksınız. Mısır’dan, Babil’den Sümer’den Akad’dan, Roma’dan Pers’ten birçok pencere açmaya çalıştık. Emevi, Abbasi, Selçuklu dönemlerinde onlarla bugüne bakacağız.

Kısacası, bu kitapda insanlık tarihi boyunca, günümüze kadar geçen önemli olaylara işaret edip konuları güncellemeye, bugün bizimle olan ilgisini kurmaya çalıştık.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 1
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı