Tanrımezarı - Nevernight
Tanrımezarı - Nevernight

Tanrımezarı - Nevernight (9786052997031)

0,00

Üçüncü Güneşin Doğmaya Hazırlandığı Bir Ülke
Tecrübeli Bir Katil, Yeniyetme Bir Gladyatör
Kıyasıya Bir Mücadele

Korkunu Yenersen Dünyayı Yenersin

Itreya Cumhuriyeti’nde üçüncü güneş doğmaya hazırlanırken ülkenin en görkemli müsabakalarının sergilendiği Venatus Magni yaklaşmakta, Tanrımezarı’nda yılın en büyük oyunları başlamaktadır.

Mia artık Kızıl Kilise’nin Kılıcı olsa da bu konumu hak etmediğini düşünenler vardır ve Mia eski bir düşmanıyla kanlı bir yüzleşmeden sonra Kilise’nin asıl amacından şüphelenmeye başlar. Hem Kızıl Kilise’nin karanlık sırlarını ortaya çıkarmak hem de ailesinin katillerinden intikam almak için köle kılığına girerek bir gladyatör birliğine satılır. Mia gladyatör olup intikamını almak için arenada rakipleriyle çarpışırken yeni dostlar, kanlı rakipler, gölgelerle arasındaki bağa dair daha da karanlık sorularla karşılaşır. Venatus Magni’deki büyük oyunların finalinde halkın karşısına çıkacağı söylenen Konsül Scaeva ve Kardinal Duomo’nun hakkından gelme planları yapan Mia için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Mıa İntikamı Mı Seçecek Yoksa Sadakati Mi?

“Trajedi, ihanet ve zafer sarmalındaki bu olağanüstü macera, amansız şiddeti ve korkunç canavarlarıyla, kükreyen kalabalıkları ve kör olasıca şanıyla okurunu coşturup zevkten dört köşe edecek.”
Publıshers Weekly

“Daha ateşli, daha kumlu, daha şiddetli, daha kanlı… Jay Kristoff ’un Tanrımezarı fazlasıyla heyecanlı bir başyapıt. Tanrımezarı’nda gerilimin dozu o kadar yüksek ki kitap bitince ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz.”
Usa Today

“Ailesinin intikamını almak için suikastçılık eğitimi gören Mia Corvere, serinin ikinci kitabında, can düşmanlarının Tanrımezarı’nda gerçekleştirilen büyük oyunların finalinde halkın karşısına çıkacağını öğrenir. The New York Times’ın Locus ödüllü çoksatan yazarından.”
School Lıbrary Journal

“Ne söylersem söyleyeyim bu kitabın hakkını veremeyeceğimi hissediyorum. Ama şu bir gerçek ki, Kuzgunun Gölgesi’nden çok daha kanlı, ateşli, şiddetli ve belalı. Böyle bir şeyin mümkün olabileceği kimin aklına gelirdi ki? Sorular cevabını buluyor, daha fazla soru ortaya çıkıyor ve yavaş yavaş, Mia’nın geçmişine dair bir şeyler öğreniyoruz.”
The Ya Cırcle, Tanrımezarı Blog Sayfası

“Tanrımezarı son derece çarpıcı ve karanlık. Özellikle kadınlardan oluşan hayli dinamik ve güçlü karakterler barındırıyor. Hele son seksen sayfada aklınızı başınızdan alacak, size kafayı yedirtecek. Genç-yetişkin kategorisinde cinsellik, kan ve argodan hoşlanıyorsanız önce Kuzgunun Gölgesi’ni, ardından Tanrımezarı’nı okuyun derim.”
Bang Bang Books, Tanrımezarı Blog Sayfası

“Nevernight’ın hikâyesi taşkın bir nehir gibi. Okur, zor tercihler ve çelişkili sadakatler dünyasına dalıp boğuluverecek. Romandaki karakterleri yıllar geçse de unutamayacaksınız.” 
Robın Hobb


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 456
En / Boy : 15,5 / 23,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı