Tükendi

Sun Tzu

Savaş Sanatı

Taktik ve strateji alanında temel bir eser...

Savaş Sanatı, M.Ö. 5. yüzyılda Çin’de yazılmış bir askeri strateji kitabıdır. Çin’de eski dönemlerden beri kullanılan savaş taktikleri üzerine general Sun Tzu’nun yaptığı sohbetleri bir araya getiren kitap, savaşla ilgili farklı konuları ele alan 13 bölümden oluşmaktadır.

Devlet yönetimi ile Taoculuğu kaynaştıran, genel olarak askeri strateji ve savaş taktiklerini temel alan bu eser, bir yandan askeri strateji alanında başyapıt olarak kabul edilirken, bir yandan da Doğu’da ve Batı’da askeri konuların yanısıra iş ve hukuk dünyasında da etkili bir kaynak olarak kullanılmaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 80
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2018
₺48,00
Tükendi

Çin siyasal düşüncesi nasıl Konfüçyüs ismiyle özdeşleşmişse Çin savaş sanatı da Sun Tzu ismiyle özdeşleşmiştir. MÖ 4. yüzyılda yaşadığı düşünülen Sun Tzu Savaş Sanatı’nda savaşı, stratejisiyle, taktiğiyle, muhaberesiyle, ikmaliyle, casusluk ve istihbarat faaliyetleriyle, kısacası tüm yönleriyle ele alır. Altını çizdiği ilkelerin hayata geçirilmesinin pek çok komutanı muzaffer kıldığı, geçirilmemesinin ise pek çoğunu mağlubiyete sürüklediği ileri sürülür. Dünyanın tüm kışlalarının kütüphanelerinde mutlaka bulundurulan bu kitap liderlik sanatını icra eden ve rakipleriyle mücadele etmek zorunda olan herkesin mutlaka okuması gereken bir eserdir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 104
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2017
₺49,20
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı