STK'larda İnsan Kaynakları Yönetimi
STK'larda İnsan Kaynakları Yönetimi

STK'larda İnsan Kaynakları Yönetimi (3990000030356)

0,00

STK'larda Personel miyiz, Gönüllü mü?

Bu eser, sivil toplum kuruluşlarının ticari bir işletme gibi insan kaynaklarını nasıl yönlendirdiği ve yönettiği konuları ile sivil toplum kuruluşlarına insan kaynağı planlaması için akademik ve teknik bir yaklaşım ortaya koymaktadır.

Sivil toplum kuruluşlarında İnsan Kaynağının önemi ülkemizde, Avrupa'da olduğu kadar yaygın değildir. Çünkü sivil toplum kuruluşlarının ilk bakışta genellikle gönüllü ve boş vakitlerin değerlendirildiği sosyal ortamlar olarak algılanmaları, profesyonellerin STK'larda görev almak noktasında ilgisini çekmemektedir. Hâlbuki STK'lar içerisinde barındırdıkları pozisyonlarla piyasada alınan görevler ve üstlenilen sorumluluklar açısından profesyonellerinde istifade edebileceği çalışma alanlarına sahiptir.

Bu çalışmayla, STK'ların profesyonellerle gerçekleştirdiği İnsan Kaynağı Planlaması sayesinde alanlarında uzman ve profesyonel kurumlar haline gelebilecekleri, akademik ve sektörel yaklaşımlarla desteklenerek izah edilmiştir.

Bu kitap, artık size emanet, sektöre önemli katkılar sunmanıza vesile olması niyetiyle küçük mütevazi bir çaba. Daha iyilerine sebep olması dileğiyle…

İyi okumalar…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 121
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 11.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı