Sor Bi’ Pişman Mıyım?
Sor Bi’ Pişman Mıyım?

Sor Bi’ Pişman Mıyım? (9786258431858)

0,00
Yayinevi : Kronik Kitap

Dünya Ticaretinin Ortasında Bir Seyyah

Zuhal Mansfield, dünya ticaretinin ortasında bir iş kadını ve seyyah… Bunun yanında başka unvanları da olmuş; anne, evlat, radyo-televizyon programcısı, ticari diplomat, eş ve ortak gibi. Ancak bu sıfatların hepsinin hakkını vermeyi düstur edinen bir hayat sürmüş ve sürüyor Mansfield.

Bu uğurda bir gün namlunun önüne atlamış, başka bir gün de ölümle burun buruna gelmiş. Bir diğer gün ise iki devlet başkanının tam ortasında aracılık yaparken bulmuş kendisini. Kendi tabiriyle “Doğu Asya’nın Kaplanı Çin ve Batı Asya’nın Aslanı Türkiye” arasında yıllarca mekik dokumuş. O yüzden sıradan bir seyyahın hatıraları değil bu anlatılanlar. Elinizdeki kitapta uluslararası dış ticaretin mutfağı ve o mutfaktaki tuzaklar ve püf noktalarına dair hakiki bilgiler var. Öte yandan Doğu Akdeniz’deki küresel çekişmeyle Mars’taki yaşam arayışları arasında bağlantılar kuran bir hukuk, uluslararası ilişkiler ve gelecek vizyonu da rehberlik ediyor okura.

Böylesine yokuşlu engebeli bir serüveni şöyle tanımlıyor Mansfield; “Hayat benim için koca bir şaka ve ben çok eğleniyorum!” Hong Kong’dan Rarotonga Adası’na, Avustralya’dan Afrika’ya, Kanada’dan Sibirya’ya, altın madenlerinden mermer ocaklarına derin bir kazı yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız?


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 304
Ağırlık : 304
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı