Son Altı Finalist
Son Altı Finalist

Son Altı Finalist (9786051735399)

0,00

Hayatta kalma şansı onları bu dünyadan koparıp alacak

“Rahatsız edici sırlarla ve sıkı bir macerayla bezenmiş bir uzay yarışı. Gözlerinizi sayfalardan ayıramayacaksınız.”

- Kendare Blake, Anna-Kan Giyinmiş Kız’ın New York Time çoksatan yazarı.

“Son Altı Finalist asla beklemediğiniz sürprizler ve ters köşelerle dolu! Uzayda geçen nefes kesici bir macera.”

- Beth Revis, Evrenin Ötesi’nin New York Times çoksatan yazarı.

“Monir’in aksiyon sahneleri öylesine yoğun, öylesine zarafetle yaratılmış ki sayfalar âdeta uçup geçiyor.”

- School Library Journal

“İnandırıcı, sinematografik ve büyüleyici. Europa görevinde bundan sonra neler olacağını okumak için sabırsızlanıyorum!”

- Rımina Russell, Zodyak’ın New York Times çoksatan yazarı

Son Altı Finalist sizi yakın geleceğe götürüyor ve Jüpiter’in uydusuna gönderilecek altı finalistten biri olmak için yapılan kıyasıya bir yarışın ortasına bırakıyor. Macera yüklü bu gençlik romanını Illuminae ve Marslı hayranları kesinlikle kaçırmamalı.

Naomi ve Leo dünyanın en parlak yirmi iki genciyle birlikte Uluslararası Uzay Eğitim Kampı’nda görevlendirilince hayatları sonsuza dek değişir. Dünya’nın telafi edilemez biçimde zarar görmesiyle tehlikeye giren insan neslinin geleceği onların omuzlarındadır.

Jüpiter’in uydusu Europa’ya giderek yeni bir koloni kuracak ve dünyayı sonsuza kadar terk edecek altı finalistten biri olma ihtimalleri beliren Naomi ve Leo, bir gece içinde dünyaca ünlü iki genç haline gelir.

İtalyan yüzme şampiyonu Leo için bu görev, ailesini kaybettikten sonra hayata tutunmasını sağlayacak bir şeydir. Fakat İran asıllı Amerikalı bilim dehası Naomi için işler farklıdır; UUEK’ye güvenmemekte ve benzer bir görevin şüpheli durumlar altında başarısızlığa uğradığını, uzay aracındaki astronotların hayatlarını kaybettiğini bilmektedir. Europa görevinde de şüpheli bir durumun varlığından endişelidir.

Dünyanın dört bir yanından gelmiş yabancıların kıyasıya mücadele verdiği bu yarışta Naomi ve Leo arasında beklenmedik bir arkadaşlık kurulur. Eğitim sınavları sınırlarını zorlamaya devam ederken hayatlarını altüst eden her yeni deneyim ikiliyi birbirine daha da yakınlaştırmaktadır. Fakat finalistlerin sayısı giderek azaldığında ve olacaklar kaçınılmaz hale geldiğinde Naomi ve Leo, gerçekten nelerin riske atıldığının farkına varmayı başarabilecek midir?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 328
En / Boy : 13.5 / 19.5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı