Sis ve Alev
Sis ve Alev

Sis ve Alev (9786052996034)

0,00

Güçlü Dostluklar, Büyülü Dünyalar ve Büyük Oyunlarıyla Bir Ninja İntikamı...

Önde gelen bir samurayın kızı olan Mariko, kadın olmanın hiçbir zaman kendi kaderini tayin edememek anlamına geldiğini öğrenmiştir. Yetenekli, başarılı ve usta simyagerliği hiçe sayılan Mariko, tek bir amaç için yetiştirilmiştir: Evlilik. Daha on yedi yaşındaki genç kız, kendisinin seçmediği nişanlısıyla tanışmak için imparatorluk sarayına yollanır. Ancak çok geçmeden, onu öldürmeleri için kiralanan haydut çetesi Kara Klan tarafından tuzağa düşürülür.

Saldırıdan kurtulan tek kişi olan Mariko, onu öldürmek isteyenlerden intikam almaya yemin eder: Kılık değiştirip Kara Klan’a sızacak ve liderleriyle arkadaş olacaktır. Zekâsından ve yeteneklerinden etkilenen Kara Klan, Mariko’ya kucak açar ancak genç kız zamanla düşmanlarıyla yakınlaşıp onlar hakkındaki sır perdesini araladıkça, daha önce bildiği her şeyi sorgulamaya başlar.

“Ahdieh hayranlık uyandıran yepyeni bir seriyi ustalıkla kaleme almış. Zengin dünyaları, romantizmi, dur durak bilmeyen aksiyonu seviyorsanız elinizden bırakamayacağınız bir roman.”

- Paste Magazine

“Bu hikâye hiç kuşkusuz tüm okurlarını büyüleyecek.”

- Kirkus Reviews

“Kusursuzca harmanlanan tarih, büyü ve duygusallıkla okurların aklını başından alacak.”

- Booklist

“Geçmişlerinden koparılan duygusal karakterler büyük bir ustalıkla kaleme alınmış. Okurlar serinin devamını büyük bir heyecanla bekleyecek.”

- Publishers Weekly

“Feodal dönemi anlatan ilginç bir samuray hikâyesi… Çok sürükleyici ve iyi kurgulanmış bir roman.”

- The Washington Post

“Güçlü kadın karakterleri, aksiyonu ve mükemmel anlatımıyla Sis ve Alev, oraya kaçıp uzun süre gelmek istemeyeceğiniz bir dünya vaat ediyor.”

- BuzzFeed

“Romantizm, macera ve büyünün iç içe geçtiği bu roman, okurları derinden etkileyecek.”

- Deseret News

“Ahdieh’nin feodal Japonya’nın zengin büyülü gerçekçiliğini ve kültürel farklılıklarını anlattığı serisinin ilk kitabı, genç bir kızın güçlü çığlığıyla başlıyor.”

- School Library Journal


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 352
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı