Sınıfta İsyan Var
Sınıfta İsyan Var

Sınıfta İsyan Var (9786052036495)

0,00

Altıncı sınıf öğrencilerinin hayatını istila eden bir şeyler var. İçlerinden biri bu istilayı durdurmak isterse neler olur? Sam, birinci sınıftan beri çocukluğunu çalan ödevlere artık katlanamıyor. Oysa Sam ve arkadaşları çocukluklarını geri istiyorlar! İyi de bu nasıl ve kimden istenir? Çocukların bunu istemeye hakları var mıdır? Ödevlerden çok daha zahmetli bir maceraya atılıyorlar. Çünkü öğrenme arzusunun ödeve ihtiyacı yoktur.

Bu macerada Sam’i aşçı Alistair, matematik erbabı Catalina ve spor dehası Jaesang’dan oluşan okul takımı, zekâ küpü/dikbaşlı ablası Sadie ve teknoloji uzmanı Sean yalnız bırakmıyor. En önemli destekçisi de yaşlı ve inatçı komşuları emekli avukat Bay Kalman. Tabii ülkedeki tüm öğrenciler de peşlerine takılırsa… Yüksek Mahkeme’ye kadar giden uzun bir yol onları bekliyor.

Sam'in macerası destansı bir başarısızlıkla mı sonuçlanacak, yoksa o herkesin çocukluğunu koruyan bir kahraman mı olacak?

“Sınıfta İsyan Var: Ödev İstemiyoruz!” Sam ve arkadaşlarının çocukluklarını yaşama arzusunu ve şaşırtıcı hukuk mücadelelerini anlatıyor. Öğretmenlerin tavsiye ettiği ve kendisi de öğretmen olan Steven Frank’ın kaleminden öğretici bir çocuk romanı: Öğrenme arzusunun ödeve ihtiyacı yoktur.

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 304
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 8.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı