Sıfırdan Sonsuza
Sıfırdan Sonsuza

Sıfırdan Sonsuza (3990000030471)

0,00

Bitcoin eşler arası teknolojiyi kullanarak merkez otorite veya banka olmadan çalışır. İşlemlerin yönetimi ve bitcoinlerin dağıtımı toplu olarak ağ tarafından idare edilir. Bitcoin açık kaynaklıdır; tasarımı halka açıktır, kimse Bitcoin'e sahip değildir ve onu kontrol edemez, herkes katılabilir. Bitcoin kendine has birçok özelliği sayesinde diğer ödeme yollarıyla yapılamayacak çok farklı ödemelerin üstesinden gelebilir.

Kripto paralar hakkında yazılmış bu kitap, size herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Ancak; nasıl bir yoldan gitmeniz gerektiğini, hangi hesaplayıcıları kullanmanız gerektiğini, nelerin işlerinizi kolaylaştıracağını öğrenmenizi sağlar.

Kuralları olmayan bu anonim dünyada yolunuzu kaybetmemeniz, güvenliğinizi sağlamanız, anlık ama stratejik hareket etmeniz çok önemli. Çağımızın en yeni ve en hızlı büyüyen ekosistemlerinden bir tanesi olan bu kripto para dünyasında sizin de yerinizi almanız için gereken tüm bilgileri, ekipmanları ve önerileri bir araya getirdik.

Günümüzde adından çokça söz ettiren kripto paralar ve (ilki olan) bitcoini, ilerleyen zamanlarda daha fazla kullanacak, daha yakından inceleyeceğiz. Bitcoin, sadece bir para birimi veya bir yatırım aracı değil. Kendine has, bir çok alt kolu bulunuyor ve her birinde binlerce fırsat var. Bu fırsatları kaçırmamak ve geç kalmamak için, hızlandırılmış bir tecrübe aktarımı sunuyoruz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 128
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 5.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı