Tükendi

Korece alfabesi olan Hangıl üzerine bir yapıt, sözcüklerin cümle içinde kullanılışı telaffuz bilgileri, kitaptaki sözcükler; başlangıç orta üst düzey sözcük gruplarından oluşmaktadır.
Bu kitap sözcük öğreniminden daha çok okuma yazma becerisini geliştirmek üzere oluşturulmuştur. İlk aşamada amaç kişinin Korece duyduğu telaffuzu yazabilmesi ve gördüğü yazılı metinleri kolaylıkla anlayabilmesini sağlayabilmektedir. Öğrenimini destekleyen alıştırmalar eşliğinde zevkli ve kolay bir şekilde kendi başına Korece okuma yazma becerisi kazanarak orta veya ileri düzeyde Korece öğrenebilmek için ilk adımı olacaktır. 

Kitabın seslendirmesine www.fono.com.tr web sayfamıza ücretsiz üye olup seslendirmeler kısmından erişebilirsiniz.


Basım Ayı/Yılı : 2/2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 180
Ağırlık : 200
En / Boy : 16 / 23
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺228,80
Tükendi

Korece ilk adım 1 kitabımız, Koreceyi hiç bilmeyenler ve en başından başlayarak öğrenmek isteyenler için A1 düzeyinde hazırlanmıştır.

Korece ilk adım kitabımız (1 Kitap + 1 mp3 CD)’den oluşmaktadır.

Koreceyi kendi kendine, kolay bir şekilde öğretmene gerek duymadan öğrenmek isteyenler için sıkılmadan zevkli bir öğretim yöntemiyle öğrenmek isteyenler için en ideal kaynaktır. Anlamayı kolaylaştırmak için resimlerden yararlanılmış, cümle kalıpları verilmiştir. Her dersin sonunda, öğrenilenleri pekiştirme amacıyla uygulama soruları bulunmaktadır. Kitabın sonunda en çok kullanılan ilk 1000 sözcük okunuşları ve Türkçe karşılıklarıyla verilmiştir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 253
En / Boy : 16 / 23
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 3.2018
₺360,80
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı