Ruhunu Arayanların Elkitabı
Ruhunu Arayanların Elkitabı

Ruhunu Arayanların Elkitabı (9786055006556)

0,00
Yayinevi : Ganj Kitap
Fiyat : ₺41,82

Bayanlar (ve baylar, orada olduğunuz biliyorum), yeni jenerasyonun Yeni Çağ rehberi işte karşınızda!

Aromaterapiden numerolojiye, şifalı kristallerden meditasyona birçok konuya değinen bu eğlenceli ve zarif elkitabı, beden-zihin-ruh bütünlüğüne dair tüm Yeni Çağ uygulamalarını yepyeni bir jenerasyona tanıtmak üzere yola çıktı!

Uzun bir seyahate çıkmadan önce arabama hangi kristali koymalıyım? Akıllı telefonumun ekranını Feng Shui’lemeli miyim? Emma Mildon, çağdaş Ruh Arayıcıları için oluşturulmuş bu aydınlatıcı derlemede, Yeni Çağ uygulamaları hakkında annenin sana öğretmediği her şeye ışık tutuyor.

Tüm spritüel kâşifler için söyleyecek bir sözü olan Ruhunu Arayanların Elkitabı, rüya biliminden astrolojiye, mistisizmden alternatif şifa tekniklerine kadar her şeyi günlük yaşamına dahil edebilmen için kolay püf noktaları, ipuçları ve adım adım nasıl-yapmalı teknikleriyle dolu bir kaynak. İhtiyaç duyduğun tüm bilgileri tek bir yerde toplayan bu kullanışlı, anlaşılır, eğlenceli kitap ruh arayışı yolculuğunda başvuracağın bir numaralı rehberin olacak.

Doğduğun anda alnına yazılan kaderin seni bekliyor. Haydi evrenle bağlantı kuralım, ayak parmaklarımızı Toprak Ana’ya batıralım ve ruhlarımızı açıp tam potansiyelimize erişelim! Neyi arıyor olursan ol, Ruhunu Arayanların Elkitabı eşliğinde daha tatmin edici ve anlamlı bir yaşama uyan!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 336
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı