Ruhların Kaderi
Ruhların Kaderi

Ruhların Kaderi (9786056544071)

0,00

Sizden hiçbir farkı olmayan 67 kişi Ruhların Kaderi’nde Dr. Newton’un spiritüel hipnoterapi çalışmaları aracılığıyla hayatlar arası hayatlarına uzanıyorlar.Dr. Newton'un ötealem üzerindeki araştırmalrı üzerine yazılmış olan bu çalışma hem konuyla ilk kez karşılaşıcaklar için hemde yazarın ilk kitabı Ruhların Yolculuğ'nu okumuş olanlar için hazırlanmıştır.

Derin hipnoz altındaki deneklerin anlattığı örneklerden yola çıkarak kendi ruhsal hatıralarınızın arkasındaki anlamı keşfedecek ve Dünya’daki amacımız, ruhlarımızın ölümden sonra gittikleri yer, Dünya’daki ailelerimiz ve ruh gruplarımız arasındaki bağlantılar, ruhların dinlenmesi ve hayatlar arasındaki gezintileri, niçin belirli bedenleri seçiyoruz konularında çarpıcı detaylar öğreneceksiniz:

Dünya'daki amacımız

 -Ruhlarımızın ölümden sonraki gittikleri yer 

-Ruhların yaşayanlarla bağlantı kurma ve yardım etme yoları

 -Ruhsal rehberler ve her hayattan sonra bizimle görüşen Yüksek Varlıklar 

-Dünya'daki ailelerimiz ve Ruh gruplarımız arasındaki bağlantılar 

-Ruhların dinlenmesi ve hayatlar arasındaki gezintileri 

-Niçin belirli bedenleri seçiyoruz?

"Ruhların Yolculuğu danışmanlarımla sonsuzluğun büyük nehri olan ruhsal dünyay çıktığım ilk yolculuktu. Ruhların kaderi ise bizi aynı nehir boyuncadaha ayrıntılı bir araştırma için nehrin başlıca kollarında yapılacak yan gezilerle ikinci bir keşif yolculuğuna çıkarıyor. Bu çalışmaların bütüne yönelik daha geniş bakış açıları sunmak üzere bu yolculuğun gizli yönlerine dair çok şeyi açığa çıkaracağına inanıyorum "

-Michael Newton

Dr. Michael Newton, psikolojik danışmanlık dalında doktora yapmıştır, resmi onaylı master İpnoterapist belgesine sahiptir ve Amerika Danışmanlık Birliğ'nin üyesidir. özel hastakabulleriyle sürdürdüğü ipnoterapi uygulamaları davranışın değiştirilmesini ve kişilerin daha yüksek ruhsal benliklerine ulaşmalarına yardım etmeyi hedef alır.kendi geliştirdiği regresyon tekniği vasıtasıyla deneklerini geçmiş hayat deneyimlerinin ötesine götürmenin ve bu hayatlar arası dönemde daha anlamlı bir ruhsal varoluşu açığa çıkarmanın mümkün olduğunu keşfetmiştir. Dr. Newton eşiyle birlikte ,Kuzey California'da Sierra nevada dağlarında yaşamaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 490
En / Boy : 14 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı