Rock Savaşları
Rock Savaşları

Rock Savaşları (9786051735627)

0,00
Yayinevi : Epsilon

İnsanların düşünce şeklini anlamakta Muchamore'un üstüne yok. Rock Savaşları bir hız treni akıcılığıyla ilerliyor ve nefes kesici sürprizlerle dolu.

-The Express

Cherub isimli casus romanlarıyla bilinen yazarın bu yeni serisi, rock müziğin ve maceranın mükemmel bir karışımı.

-The Daily Mail

Jay, Summer ve Dylan ile tanışın! Jay gitar çalıyor, şarkı yazıyor ve rock yıldızı olma hayali kuruyordu. Fakat yedi kardeşi ve grubundaki korkunç bir
baterist yüzünden bu hayali suya düşmek üzereydi. Summer derslerine çalışıyor, büyükannesine bakıyordu. Milyonda bir görülen bir sese sahipti. Ancak gerginliği ve korkuları yüzünden yeteneğini kimselere gösteremeyebilirdi. Dylan ise kendi başına kaldığında mutlu oluyordu ama okuldaki ragbi koçu onu takıma almak istiyordu. Bu durumdan kaçabilmek için bir müzik grubuna katılmıştı. Üçü de hayatlarının en önemli yarışına katılacaktı. Ya her şey sona erecek ya da tüm kapılar ardına kadar açılacaktı. Müzik eşliğinde başınızı sallatacak kadar inanılmaz.

-The Independent

Muchamore gerçekçi genç karakterler resmetmekte tam bir usta. Okuru hikâyenin içine hemen çekip alıyor. Umut vadeden bir seri.

- Books for Keeps

Sürükleyici ve eğlenceli bir roman.
-The Daily Telegraph -

Genç okurlar için yazılmış bu heyecanlı roman, hayallerinin peşinde koşan bir grup gencin hikâyesinden çok daha fazlası.

-School Librarian -


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 272
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı