Programcılık Mantığı
Programcılık Mantığı

Programcılık Mantığı (9789756477380)

0,00

Kimler programcı olabilir? Programcılar ne yapar?

Bu sorulardan yola çıkarak, programcılığı masaya yatıran Programcılık Mantığı, programcı olmak isteyen ama nereden başlayacağını bilemeyenler için yazılmış benzersiz bir kaynak. Temel programlama öğelerinden, görsel programcılığa, programcılık terimlerinden nesne temelli programlamaya kadar, programcılık hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey bu kitapta yalın bir dille ve günlük hayattan örneklerle anlatılıyor.

Programcılığa nereden başlayacağını bilemeyenler, bu kitap tam sizin için. Değişkenler, fonksiyonlar, sınıf ve nesneler, akış şemaları, görsel programcılık, nesne temelli programlama gibi temel programlama konularını detaylı olarak inceleyen kitap, işlediği her konu için Java, C#, VB.NET ve Delphi’de yazılmış örnek uygulamalar da içeriyor. Böylece en çok kullanılan bu dört programlama dilini de bir arada görme ve kıyaslama imkânı da sunuyor.

Algoritma yapılarını, günlük hayattan örneklerden yola çıkarak anlatan, her uygulamanın dört ayrı dilde yazımını veren bu kitap, bu özellikleriyle Türkiye’de bir ilk.
Kitap içindeki uygulamaları www.pusulakitaplik.com Dosya Merkezi'nden indirebilirsiniz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 448
En / Boy : 16,5 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 11.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı