Para-Mosyon Pazarlamanın 7 P'si

Para-Mosyon Pazarlamanın 7 P'si (9789758515301)

0,00

Para-Mosyon Pazarlamanın 7 P'si
Para-Mosyon kitabı, klasik pazarlama kitaplarının ötesinde, yılların deneyimi göz önünde tutularak hazırlanmış bir kitaptır. Verilen örneklerin güncelliği, arada geçen hoş espriler, Ercan Kaşıkçı üslubuyla size pazarlamayı tanıtmaktan çok, benimsetecektir.
Ercan Kaşıkçı'nın yaşarken alaylı, düşünürken ve yazarken mektepli bir yazar olması, pratik hayatını daha pratik ve yaşanır hale getirmenin yollarını ararken devingenlikte kendini bir önceki durumuna göre alanında daha yayılıp derinleştirmesi, sonuç olarak bilgi ve deneyimlerini okuyucularıyla paylaşması bu kitabın çekiciliğini arttırmaya yetiyor.
"Artık ürün yaşam döngüleri kendini yıllar içinde değil, aylar hatta haftalar içinde tamamlıyor. Baş döndürücü bir hızdan söz ediyorum. Henüz bu hıza birçok firma dahi adapte olamamışken, okulların haberdar olup, müfredata eklemeleri çok normal olmazdı aslında." diyen Kaşıkçı, yapmış olduğu işin ona kazandırdıkları ve konuya aşırı ilgili olması güncel ve pratik bilgileri okuyucularına sunmasına sebep olmuştur.
Pazarlamaya genel bakış, pazarlama karması, pazarlamada tutundurma etkileri ve son bölümde pazarlamayla ilgili sözcüklerin anlamlarını bulacağınız pazarlama sözlüğü, bu kitapta yer alan bölümlerin genel başlıklarını oluşturuyor. Bu kitap, pazarlamanın ucundan tutan herkese rehber bir el kitabı olacaktır.
(Arka Kapak)
Sayfa Sayısı : 205
Basım Tarihi : Haziran 2002
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : 2. Hamur
Basım Yeri : İstanbul

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı