Para Kazandıran Satış
Para Kazandıran Satış

Para Kazandıran Satış (9786257615358)

0,00


M. Salih Alson, iş hayatında 40 yıla yaklaşan süre boyunca satış, pazarlama, satın alma, şirket yönetimi ve genel müdürlük alanlarında liderlik ederken öğrendiği ve hayata geçirip neticelerini görme fırsatı bulduğu 40 kavram ve yöntemi anlaşılır bir dille aktarıyor.

 

“İş hayatında yıllar içinde fark ettiğim temel konu, öğrendiklerimin birçoğunun temel nosyonlar olduğu ve bunları da genelde iş hayatında deneyimleyerek öğrenebiliyor olmamızdı.

 

Nosyonlar iş hayatında bizim için kritiktir çünkü piyasada sıklıkla yaşanan belirsizlik hallerinde, diğer bir deyişle sisli ortamlarda yolunuzu bulmanızı sağlarlar. Bir yönetici, uzmanlık alanında nosyonları kafasında oturtmuş ise yanılma olasılığı zayıftır. Nosyon sahibi bir yönetici, piyasanın belirsiz olduğu zifiri karanlıkta bile el yordamı ile yolunu bulup çıkışa ulaşabilir. Nosyonlar doğru karar vermenizi ve şirketinizi doğru istikamete yöneltmenizi sağlar.

 

Satıştan para kazanmak, iş süreçlerinizi bu sağlam düşünsel temellere oturtmak ile mümkün olur. Çoğu zaman gözden kaçan nokta, satış yapmanın size kimi zaman para kazandırmıyor olabileceğidir. Bunu anlamak ve kârlı şekilde şirketinizin büyümesini sağlamak ise ancak temel nosyonlarınızın sağlamlığı ile mümkündür.”

 

M. Salih Alson


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 144
Ağırlık : 144
En / Boy : 13,5 / 19,5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı