Otisabi 8: Aşk Benim
Otisabi 8: Aşk Benim

Otisabi 8: Aşk Benim (9786059633017)

0,00
Fiyat : ₺16,09

Otisabi' nin Maceraları Aşk Benim'le Devam Ediyor!

8 kitap… 523 kadın…

Yılmaz Aslantürk’ün kült kahramanı Otisabi,maceralarına devam ediyor!

Şimdiye kadar, kadınlarla olan maceralarında tam 332 kere başarılı olan Otisabi; 116 kere terslendi, 65 kere baltayı taşa vurup son anda kurtuldu ve en az 10 kere de düpedüz soyuldu ama ne pes etti ne de yoruldu. 20 yılı aşkın bir süredir en iyi bildiği işi yapan; yani kadınlarla olabilmek için her yolu deneyen Otisabi, yedinci kitapta da istikrarını koruyor!

Otisabi, Türkiye mizah ve çizgiroman dünyasının en uzun soluklu nadir kahramanlarından. 1994 yılında Otisabi maceralarını çizmeye başlayan Yılmaz Aslantürk ilk sayısından bu yana da Uykusuz dergisinin arka sayfasında her hafta okurlarıyla buluşturuyor.

Yılmaz Aslantürk’ün başarısı, yıllardır hayli tartışmalı bir anti-kahramanı sürekli artan bir okuyucu kitlesine sevdirmesi. Kadın erkek ilişkilerini Otisabi karakteri üzerinden taraflı ama belki de şimdiye kadar hiç olmadığı kadar dürüstçe işledi. Otisabi, maceralarında peşinden koştuğu kadınları elde etse de, edemese de kimi zaman olduğu gibi ilişki peşinde koşarken canını zor kurtarsa da yaşadıklarından ders çıkarmayı bilmiştir. Otisabi öyküleri dikkatli bakan gözler için şehirli ve bekar bir erkeğin, sadece kadınlarla değil değişen ve dönüşen dış dünyayla olan ilişkisini de eleştirel bir bakış açısıyla konu ediniyor. Sevilen yan karakterler, cinsellik delisi ev sahibi Nejat Amca, tipik bir kaybeden komşusu Kaan, kurnaz patronu Zafer Bey ve geveze iş arkadaşları OUsabi öykülerine hem güncel olaylara dokunma hem de değişen değer yargılarını alaya alma VrsaW tanıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 80
En / Boy : 24 / 30
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı