Ölü Adamın İntikamı
Ölü Adamın İntikamı

Ölü Adamın İntikamı (9786051426549)

0,00

Ölmelerini İstiyorum.

Korkunç Acılar Çekerek Ölmelerini.

Carly Chase, on gün önce karıştığı ve bir üniversite öğrencisinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının şokunu bir türlü üzerinden atamıyordu. Daha sonra yaşanan gelişmeler ise hayatını tam bir kâbusa çevirdi. Kazaya karışan diğer iki aracın sürücüsü, kimliği henüz belirlenemeyen bir katil tarafından ağır işkenceler sonucu öldürülmüştü. Katilin peşindeki Dedektif RoyGrace sarsıcı ve ciddi bir uyarıyla şimdi Carly’nin kapısındaydı. Çünkü sıradaki kurban, Carly Chase olabilirdi.

Kazada ölen öğrencinin karanlık bağlantıları vardı. Atlantik’in ötesine uzanan bağlantılar. Birileri intikam yemini etmişti ve bu ölümcül kazaya karışan son kişi de ölmedikçe rahat etmeyecekti...

Polis, Carly’ye tek seçeneğinin kimliğini değiştirerek saklanmak olduğunu söylüyordu. Ancak korku içindeki kadın aynı fikirde değildi. Nereye kaçarsa kaçsın bu karanlık insanların onu avlayabileceklerini biliyordu. Eğer polis onları durduramıyorsa, bunu bizzat Carly yapardı. Ancak katil her zaman ondan bir adım öndeydi. Hazırlıklarını yapmış, izliyor ve bekliyordu.

“Tehditkar ve sürükleyici. Peter James, İngiliz suç yazarlarının en iyilerinden.”

- Lee Child

“Kaçırmamanız gereken yeni bir Peter James kitabı olmayan yaz, yaz değildir.”

- Daily Mail


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 480
En / Boy : 30 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı