Novak Djokovic - Kazanmak İçin Varım!

Novak Djokovic - Kazanmak İçin Varım! (1111100001060)

0,00

Kazanmak İçin Varım!

Altı yaşındayken Pete Sampras'ın Wimbledon'ı kazandığı gün onun izinden gitmeye karar veren Novak Djokovic, kısıtlı imkânlara rağmen kendi kendine bir söz verir: Wimbledon'ı kazan ve dünyanın bir numarası ol. Zorlu hayat koşullarını görmezden gelip azimle çalışan tenis âşığı genç adam, 2011 yılındaki Wimbledon Kupası'nı alıp dünyanın bir numaralı tenisçisi olarak bunun meyvelerini toplar.

Peki, Grand Slam kazanan ilk Sırp tenisçi olma özelliğine sahip Novak Djokovic'in zirveye tırmanışının temelinde yatan sebepler ne? Yıldız tenisçinin pek çok başarıya imza atmasını sağlayan unsurların anlatıldığı bu kitap, tenise ilgi duyan, bu spora gönül veren herkesin okuması gereken bir çalışma.

"Tenise ilk adım atışından, başarılı olmasının altında yatan nedenlere kadar pek çok ilginç konuyu anlatan bu kitap, bu sporu seven herkesin keyifle okuyacağı türden."

- Amazon

"Gönülden yazılmış, harika bir kitap."

- The Guardian

"Yıldız tenisçinin, anılarını başarılı bir şekilde kaleme aldığı bu kitap, aynı zamanda tenise ilgi duyan herkese rehber olma özelliğine sahip."

- Sun


Sayfa Sayısı : 224
Basım Tarihi : Eylül 2014
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : 2. Hamur
Basım Yeri : İstanbul

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı