Nefes Egzersizleri
Nefes Egzersizleri

Nefes Egzersizleri (9786254140686)

0,00


Bu soruların cevaplarını bilmek, kendimizi ve vücudumuzu daha iyi tanımamızı sağlar ve herhangi bir sağlık sorununu erken teşhis edebilmek için oldukça faydalıdır. Sağlık durumunuzu kontrol etmeyi öğrenerek bir hastalığı başarılı bir şekilde atlatabilmek, olabilecek en kısa sürede iyileşmek ve normal hayat ritminize geri dönmek için önemli bir bilgi kaynağına sahip olursunuz. Peki, bu soruların cevabı nerede gizli? Cevap aslında çok basit: Doğru nefes almak.

Solunum egzersizleri gaz değişimini, metabolizmayı, kan dolaşı-mını, lenf drenajını ve enerji dağılımını kontrol etmeye olanak sağlar. Sağlığınızı korumak, aktif uzun bir yaşam sürmek ve hastalık daha başlamadan önlemlerinizi almak istiyorsanız Nefes Egzersizleri alıştırmalarını uygulamalısınız.

Solunum egzersizlerinin maksimum etkiyi sağlaması için azimli ve uygulaması kolay bir program sunan Nefes Egzersizleri, herkesin uygulayabileceği önleyici tedbirler öneriyor. Yazarlar temel olarak ilaç kullanmadan, doğru hareketler ve doğru solunumla sağlığın nasıl korunabileceği konusuna odaklanıyor. Yöntemsel rehber niteliğindeki bu eserde, doğru nefes almak ve bazı hastalıkları tedavi etmek için adım adım hazırlanmış programlar bulacaksınız. Bu programları uygulayarak hem daha sağlıklı bir bedene kavuşabilir hem de bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz.


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 132
Ağırlık : 132
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı