Neden Aptallar Aşık Olur?
Neden Aptallar Aşık Olur?

Neden Aptallar Aşık Olur? (9789756565087)

0,00

İlişki uzmanları nasıl kendimize bir eş bulabileceğimizi, evliliğimizi kurtarabileceğimizi veya cinsel hayatımızı güzelleştirebileceğimizi söyleyebilirler. Fakat her ne olursa olsun bizi birbirimize bağlayan, altlarda yatan o sihirli ve inanılmaz derecede güçlü duyguyu yaşayıp ona hakim olamazsak, onların tavsiyeleri anlamsız hale gelir.

Bu kitapta, otuz iki evlilik ve aile uzmanı, aşkın vahşi ve muhteşem, mantık dışı ve tutkulu gizemini açıklamak için profesyonel kişiliklerini bir kenara bıraktılar. Basit ve sıcak bir şekilde yazılan Neden Aptallar Aşık Olur? gerçekten mutluluk dolu uzun süreli ilişkileri oluşturan şeyin ne olduğunu derin ve sevecen bir biçimde aydınlatmaktadır. Ayrıca Cokie ve Steve Roberts, Warren Beatty ve Annette Bening, George ve Barbara Bush, Christopher Reeve ve Dana Morosine, Tom Hanks ve Rita Wilson, Alec Baldwin ve Kim Bassinger'ın yanı sıra diğer birçok ünlü çiftin aşka ilişkin görüşleri kitabımızın içinde yer almaktadır.

Neden Aptallar Aşık Olur? Aşkın dönüştürücü gücünü anlamak ve yaşamak isteyen herkesin, özellikle de tüm çiftlerin hayatında önemli bir yer tutacak.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 239
En / Boy : 13,5 / 20
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 3.2001

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı