Nathan Never Serisi 14 - Mars'ın Efendileri
Nathan Never Serisi 14 - Mars'ın Efendileri

Nathan Never Serisi 14 - Mars'ın Efendileri (9786054983018)

0,00

Mars’ın Efendileri (Orjinal sayı : 88; Yazar: Alberto Lisiero ve Gabriella Cordone, Çizer: Ernestino Michelazzo) : Yeraltı Dünyası adlı maceranın devamı... Sigmund’un dostlarının bedenlerini ele geçiren yaratıklar aslında Mars kökenli ve mutasyon geçirebilme özelliğine sahip canlılardır. Nathan bir yandan dostlarını bu yaratıklardan kurtarmaya çalışırken, bir yandan da bu yaratıkları onları ele geçirip yok etmek isteyen gizli bir askerî birimden korumaya çalışır. Mars kökenli bu inanılmaz yaratıklar da bunun karşılığında Nathan’a bir ödül vereceklerdir elbette.

Geçmiş Hayatlar (Orjinal sayı : 89; Yazar: Stefano Vietti, Çizer: Andrea Artusi): Bir gün Dermody adlı bir doktor, Alfa Ajansı’na gelip uzun süredir görüşmediği ikiz çocuklarının bulunmasını ister. O arada Nathan ve arkadaşları da fahişeleri öldürerek şehre korku saçan bir seri katilin peşine düşmüştür. Dermody’nin çocuklarını da bu arada çok çabuk bulabileceğini düşünen Nathan, fena halde yanıldığını da kısa sürede anlayacaktır.

Birinci Seviye (Orjinal sayı : 90; Yazar: Gianni Brusasca, Çizer: Francesco Bastianoni) : Şehrin birinci seviyesinde gaz sızıntısı yüzünden oluşan bir felaket altmıştan fazla kişinin ölmesiyle sonuçlanır. Hemen ardından da Nathan’ın Paul adlı bir arkadaşının sevgilisi intihar eder. Buna inanmayan Paul de Alfa Ajanımızı bu olayı soruşturmaya ikna edecek, sonrasındaki olaylar inanılmaz bir suistimal ve soygun dalgasını açığa çıkaracaktır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 288
En / Boy : 15 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı