Narcos - Jaguar'ın Pençesi
Narcos - Jaguar'ın Pençesi

Narcos - Jaguar'ın Pençesi (9786051735016)

0,00
Yayinevi : Epsilon

Narcos dizisi ile bağlantılı ilk resmi roman olan Jaguarın Pençesi, Pablo Escobar’ın liderliğindeki Medellín kartelinin iç yüzünü Jose Aguilar Gonzales’in gözünden anlatıyor.

Genç ve idealist bir polis memuru olan Gonzales, kendini bir anda uyuşturucu baronu Pablo Escobar’a hizmet ederken bulur. Escobar’ın azılı tetikçilerinden birine dönüşen Aguilar, memleketi Medellín’de kokainle kararan hayatlara tanıklık eder ve kendi yaşamında da bir dizi felaketle yüzleşmek zorunda kalır. Olaylar Aguilar’ı geri dönüşü olmayan bir yolun eşiğine getirmiştir; ya tüm kayıpları pahasına hayatta kalmak için kartele hizmet etmeyi sürdürecek ya da kartelin başındaki güçlü, karizmatik ve ölümcül tiranı karşısına alacaktır.

Popüler TV dizisi Narcos  için övgüler

“Mafya dramlarının hayranları bu yapıtta aradıkları her şeyi bulacak. Tansiyonun giderek arttığı dizide sezon finali Narcos’un en gerilimli bölümlerinden bir tanesi.”

-Entertainment Weekly

“Escobar’ın entrikalarla dolu, tansiyonu hiç düşmeyen bir olay örgüsünde yakalanması, Narcos’u yeni sezonun yıldızlarından biri yapıyor.”

-New York Post

“Televizyonun anti-kahramanı Escobar tam bir muamma ancak Narcos’un da tam anlamıyla bağımlılık yaratıcı, etkileyici, şoke edici ve hatta eğitici olduğunu söyleyebilirim.”

-Boston Globe

“Başarılı senaryosu ve aynı derecede başarılı oyunculuğu ile harikulade bir dizi.”

-New York Times


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 304
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı