Mutluluk - Duygusal Zeka
Mutluluk - Duygusal Zeka

Mutluluk - Duygusal Zeka (9786052202746)

0,00
Fiyat : ₺85,00

Mutluluk; herkesin ulaşmak istediği, yakalaması bazen çok kolay bazense dünyanın en yüksek zirvesine çıkmak kadar zor… Başarı ne kadar önemliyse mutlu bir iş yaşamı da en az onun kadar önemli… Hatta belki de başarının yolu ondan geçiyor. 

HBR Duygusal Zekâ serisinin Mutluluk kitabı işyerinde mutluluğu yakalamanın yollarını farklı yaklaşımları derleyerek gösteriyor.

Daniel Gilbert

André Spicer

Christine Porath

İş yaşamının insani yanı

HBR Duygusal Zekâ Serisi, Harward Business Review sayfalarından iş yaşamının insani yanı üzerine bir okuma seçkisi sunuyor. Dizideki her kitap, duygularımızın iş hayatımızı nasıl etkilediğine, zor durumlarla ve zor insanlarla nasıl başa çıkabileceğimize, işyerindeki mutluluğa yönelmenin ne anlama geldiğine dair ilham veren denemelere ve araştırmalara yer veriyor. Yapay zekânın ve robotların her alanda gelişmesi ve bir tehdit olarak algılanmasına karşın, bizi biz yapan insani özelliklerimizin gücünden faydalanmayı öğretiyor. Hem keyifli ve hem de pratik olan bu kitaplar, profesyonellere ustalaşmak için kritik olan sosyal becerilerin neler olduğunu anlatıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 152
En / Boy : 12,5 / 17,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 12.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı