Mutlu Son Olsaydı Aşk Olmazdı
Mutlu Son Olsaydı Aşk Olmazdı

Mutlu Son Olsaydı Aşk Olmazdı (9786053064435)

0,00

“Sevgili Karım,

Evlilik yeminini devam ettirmekte gereken zor kuralları senin için bu kadar kolaya indirgemişken yapmanı dilediğim üç şey var:

1. Sadakat.

2. İtaat.

3. Bu iki kuralı ihmal etmeyerek eşinden ayrı geçirdiğin 48 saat boyunca ona nasıl daha iyi bir hayat arkadaşı olabileceğini düşünmen ve hürmet etmen.

Sevgilerimle…

Eşin, Doğan Kahraman

Umarım cennet gerçekten vardır ve ben bir gün orada seninle buluşurum, çünkü benim cennetim sensin. Üstesinden gelemeyeceğim ya da benim için kolay olmayan hiçbir günahın bedeli yok, ancak sensiz olan bir cennete dahil olamam. Dilerim sende beni en az benim seni sevdiğim kadar çok seviyorsundur ki ben de senin cennetim olurum.”

Senem yirmi iki yaşında genç bir üniversite öğrencisidir.Ortaokul, lise hayatı boyunca çalışkan ve istikrarlı bir öğrenci olmuştur ancak üniversite sınavında beklediği performansı gösteremeyince akademik eğitimi ve kariyer planlarına dair güveni sarsılır. Eğitim hayatı boyunca psikolojik travma yaşayan Senem ilgisini bunca zaman eğitimini aksatmamak için uzak durduğu erkeklere yöneltir ve çok geçmeden aşık olur.

Senem’in üniversite yaşantısından modellik kariyerine, yaşadığı aşka ve anne olduğu döneme kadar başından geçen aşk dolu renkli dünyası sizlerle.Kesinlikle dahil olmak isteyeceğiniz gerilim, tutku ve cesaret gerektiren bu yolculukta iyi eğlenceler dilerim.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 436
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı