Mucize Adam
Mucize Adam

Mucize Adam (9786052995679)

0,00

Terk Edildi
Yüceltildi
Dışlandı
Dünyayı Değiştirdi

Yağmurlu bir gece, bir şehrin arka sokaklarında kan donduran bir suç işlenir: Bir bebek siyah bir çöp torbası içinde çöp kutusuna atılmıştır. Ama o, sıradan bir bebek değildir, insanlığın kaderini değiştirebilecek bir zekaya sahiptir.

İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dehası olduğu anlaşılan ve hayatını tedavisi olmayan hastalıklara çare aramaya adayan Robert James Austin’in hikayesi ve mücadelesi böyle başlar.

İlaç sektörünün karanlık ve açgözlü yüzü ile bilim karşıtı radikal gruplar eş zamanlı bir şekilde Austin’i yok etmeye çalışırken, takıntılı bir hükümet yetkilisi de onu kendi çıkarları için kullanmak amacıyla tuhaf ve gizli bir çalışma başlatır. Fakat Austin’in korkusunun en büyük kaynağı, dünya dışı olduğuna inandığı tehditlerdir.

Biri aşık olduğu kadın olmak üzere hayatındaki iki sıra dışı kadının yardımını alan genç adam, dışlanmanın ve ihanetin acısıyla savaşır ancak ona engel olmaya çalışan güçler onun bile anlayamayacağı kadar muazzamdır.

Mucize Adam, inanılmaz bir dehayı, ilaç sektöründeki yozlaşmayı, CIA’in oyunlarını, iyi ile kötünün kadim savaşını ve bir adamın büyük bir bedel ödeyerek hayatına anlam katma çabasını anlatan müthiş bir psikolojik gerilim.

“Robert James Austin’in hikayesi, William R. Leibowitz’in yeteneğini kanıtlıyor. Şiddetli yağmurda gürül gürül akan bir nehir gibi, bildiklerimizin üzerinde ve ötesinde girdaplar halinde kıvrılarak ilerliyor. Nefes kesici.”

- The Review Broads

 “Kusursuz, olağanüstü bir kitap. Kafa karıştıran spiritüel bir unsur ve heyecan da söz konusu. Kendi kategorisinde eşsiz.”

- Pacific Book Review

“Her zaman okuduğunuz tıp konulu gerilimlerden çok daha fazlası. Mucize Adam beklenmedik, çarpıcı sonuna kadar aksiyonun hiç azalmadığı, üstelik duygu dolu bir hikaye okumak isteyen herkesin kitaplığında olması gereken bir roman.”

- Midwest Book Review

“Mucize Adam inanılmaz. Klişe bir sonu olabilirdi, karman çorman bir şekilde bitebilirdi, yüzlerce başka şey olabilirdi. Ama William R. Leibowitz, hikayeyi nefes kesici bir şekilde bitirmiş. O kadar şaşırdım ve heyecanlandım ki Mucize Adam’ı hâlâ aklımdan çıkarabilmiş değilim. Bu kitabı okuyun!”

- Outnumbered3to1blog

“Leibowitz gerçekten olağanüstü bir hikaye yaratmış. Mucize Adam su gibi akıyor, sizi içine çekiyor ve hikayenin sonunda sarsıyor. Kusursuz bir roman.”

- Sunshine and Mountains Book Review

“William R. Leibowitz, Mucize Adam’la gerilim romanlarına yeni bir yön veriyor. Bu sırada da bilime ve tıbba dair derin bilgisini gözler önüne seriyor. Bazı okurlar romanın başkahramanı Robert James Austin’de modern çağın öncü spiritüel figürünü görecek.”

- Palmetto Book Review


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 440
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı