Tükendi

Komiser kemalin suikast sonucu ölümü sonrası, bazı karanlık dosyalar ve kişilerin ortaya çıkması için mumyalanmasına karar verilir. Komiser kemal’in kızı yurtdışından büyük bir baba özlemiyle Türkiye'ye gelir, baba evinde babasının bulunduğu odaya son vedalaşma konuşmasını  yapmak için girer ve konuşmaya başladığı esnasında babasının parmaklarının hareket ettiğini fark eder. Bu ayrıntının ardından büyük bir gizlilikle kendine göre ekibini toplar ve babasını hayata döndürmeye çalışır. Karanlık kişilerin teşkilatın içinde elleri olduğundan evdeki hareketlilikten rahatsızlık duyar, mumyanın peşine düşerler. Parmakların hareket etmesiyle birlikte aksiyon başlar bu durum olayın içine dahil olan herkesin devam eden hayat akışına ara vermek zorunda kalacakları ve tehlikeli ölüm oyunlarıyla baş başa kalacakları günlerin başlangıcıdır.

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Karaman
Sayfa Sayısı : 200
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018
₺22,00
Tükendi

İnsanların çoğu mutsuz, bir çoğu umutsuz, kimi mutluluk peşinde koşmakta kimi bir damla umut için beklemekteler. Boşa koşmak ve yersiz bekleyişten çoğu zaman elleri boş dönenlerin bir çoğu önce mutluğun tadını almış sonra mutluluğu kaybetmiştir, bundan sonraki arayışları ise kaybettiklerini geri kazanma çabasıdır. Bu kitap ilişkilerde kişilerin birbirini neden kaybettiklerini ve neden kazanamadıklarını anlatmaktadır. İkili ilişkilerde gereksiz kıskançlıklar ve yersiz davranışların ilişkileripsikolojik olarak nasıl etkilediğini anlatan sevgisel gelişim kitabıdır. İnsan kendini sevgisel olarak geliştirmeden başladığı birliktelikte karşısındakine sevgi verdiğini zanneder, oysa zamanla sevgi sandığı şeyin aslında gelecek zamanda karşısına nefret olarak çıkacağı aklına bile gelmez.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 152
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018
₺18,00
Tükendi

Geçmişinde yaptığı istem dışı bir hatadan dolayı suçluluk psikolojisine giren bir gencin, geçmişin gölgesinde yaşamaya devam etmeyi seçmesi ile her geçen dakika gencin ölüm tabutuna bir çivi daha çakması demekti. Bu durumu bildiği halde, yeni bir hayat için adım atmamakta ısrarcı tavırlarını kırmaya çalışan kız arkadaşının ikna çabaları olumlu sonuç vermiş ama bu zaman zarfında kız gence aşık olmuştur. Genç ise ölümle burun buruna gelmiştir, artık her geçen saniye aleyhlerine işlemektedir. Pınar; Oğuz’u hayata bağlayacağım derken Oğuz’a hayat gibi bağlanmıştım, hiç kopma ihtimalimiz kalmamıştı…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 176
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2018
₺20,00
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı