Bir Dahinin Yaşamı

Radyo, robotlar ve hatta radar için ilham kaynağı olarak kabul edilen Nikola Tesla (1856-1943), modern elektriğin koruyucu azizi olarak adlandırılmıştır. Orijinal materyale ve daha önce mevcut olmayan belgelere dayandırılarak hazırlanan bu kitap, birçok kişi tarafından modern elektrik teknolojisinin kurucu babası olarak kabul edilen Tesla’nın en ayrıntılı biçimde ele alınmış biyografisidir. Tesla'nın çalışmaları arasında alternatif akım, floresan ve neon aydınlatma yer almaktadır.
“Sihirbaz, olağanüstü bir adamın gerçekten dikkate değer bir biyografisidir. ‘Zamanının ilerisinde’ ifadesi bugün çok sık kullanılıyor, ancak Nikola Tesla söz konusu olduğunda ‘zamanının ilerisinde’ bu adamın dehasını anlatmakta kifayetsiz kalıyor. Marc Seifer eseriyle, yalnızca Tesla’yı değil, yaşadığı dönemi de anlamamızı sağlıyor.”

Nelson DeMille

"Erken dönem elektrik bilimiyle uğraşan büyük bir mühendisin derin ve kapsamlı bir biyografisi... Şiddetle tavsiye edilir.”

American Association for the Advancement of Science (Amerikan Bilimsel Gelişme Birliği)
“Canlı, açıklayıcı. . . bir girişimci, deneysel fizikçi ve mucit olarak Tesla'nın şimdiye kadarki en kapsamlı biyografisi.”

Publishers Weekly


Basım Ayı/Yılı : 2021
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 704
Ağırlık : 704
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0
₺139,00
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı