Cingöz Recai : Madam Çiviciyan'ın Gerdanlığı
Cingöz Recai : Madam Çiviciyan'ın Gerdanlığı

Cingöz Recai : Madam Çiviciyan'ın Gerdanlığı (9786051740041)

0,00
Fiyat : ₺35,10

Türk edebiyatının en ünlü polisiye kahramanı Cingöz Recai, soluk kesen maceralarıyla okuyucularını şaşırtmaya devam ediyor. Sıradanmış gibi görünen hikayelerle ustalıklı maceralar çıkaran Peyami Safa akıcı üslubu ve kuvvetli kurgusuyla polisiye türünün en sevilen örneklerini bu kitaplarla gözler önüne seriyor.

Cingöz Recai, ülkenin en tanınmış kibar serserisidir. Başkomiser Mehmet Rıza'yı, peşinden koşturan, dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes'e kök söktüren, kurnaz, cesur, soğukkanlı, zarif, tahsilli ve görgülü özellikleriyle Türk edebiyatının en meşhur tiplemelerindendir.

Damla Yayınevi, Cingöz Recai'nin maceralarını artık Peyami Safa'nın kaleminden çıktığı gibi orjinal Osmanlı Türkçesi ile okuyucuların istifadesine sunuyor. Osmanlı Türkçesi öğretim faaliyetlerine nitelikli bir katkı sunabilmek amacıyla karşılıklı sayfalarda hem Latince hem de orjinal Osmanlı Türkçesi metnine yer veriliyor. Böylece kıyaslamalı yapısı sayesinde hem öğreticiler için hem de Osmanlı Türkçesini geliştirmek isteyenler için zevkli bir kaynak oluşturduk.

Damla Yayınevi olarak sizleri Cingöz Recai'nin orjinal Osmanlı Türkçesi ile hazırlanan nefes kesen maceralarıyla buluşturmaktan mutluluk duyarız.


Basım Dili : Osmanlıca
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 127
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı