Mabedin Sırrı
Mabedin Sırrı

Mabedin Sırrı (9786052191682)

0,00
Yayinevi : A7 Kitap

Göbeklitepe ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Gerçekler henüz söylenmedi!

Profesör, vefatından hemen önce oraya, ‘Kâinatın Göbeği’ adını vermişti. Tarihin bu ‘kara deliği’ henüz kimsenin bilmediği bir gizem barındırıyordu içinde. Bu gizem ifşa olduğunda bilinen dünya çökecek ve yeni bir dünyanın algı kapısı aralanacaktı. Lakin önce mabedin şuurda yeniden ifşası zorunluydu.

Peki neresiydi burası?
İnsanın yoğrulduğu ilk yer mi?
İnsanın dünyaya düştüğü ilk yer mi?
Tufandan kurtulan öncü bilgelerin yurdu mu?
Kim bilir?

Tapınağı gömdükten sonra kırklara karıştılar.

Aradan bin yıllar geçti…

Peygamberler şehri Urfa’da, Harran Ovası’nın kuzeyindeki bu tılsımlı tepede dillenmeyi bekleyen muammayı sıra dışı bir dedektif çözebilirdi ancak. Mana dedektifi Hafi, kadim bir topluluğun izlerini taşıyan bir geleneğin ocağında yetişmişti. Fakat ilahi bir sırla berzah âleminde kaybolmuş ve yolunu tekrar bulmak için plan yapmıştı.
Hafi ile bilrlikte kendi ummanından çıkacak, güzelliğine âşık olduğu ama ismi ayan olmayan efsunlu bir kadının izini sürecek ve yıllardır peşinde olduğu bir casusun da iç dünyasına seyahat edeceksiniz.

Göbeklitepe’nin gizeminde iz sürerken aydınlanacak, Arifeler Meclisi ile tanışacaksınız. Taşların belleğinde uğuldayan zamanda tuhaf bir inisiyasyon vakası sizi bekliyor. Luvilerden İsa’nın Fakir Askerlerine, Duvar Ustalarından Bektaşilere ışık tutan Göbeklitepe’ye; dünyanın ilk mabedine iniyoruz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 336
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı