Lavanta Odası
Lavanta Odası

Lavanta Odası (9786053436171)

0,00

Hayatı yaşamaya değer kılan şey, özünde var olan güzelliktir ve acılar da bunun ayrılmaz bir parçasıdır…

Parisli kitapçı Jean Perdu hangi kitabın hangi acıyı çeken ruha iyi geleceğini anlama yeteneğine sahiptir. Bu nedenle “Edebiyat Eczanesi” adını verdiği kitap gemisinden ziyaretçileri hiç eksik olmaz. Ancak ne yazık ki kendi yaralarını kitaplarla saramamaktadır. Aradan yirmi bir yıl geçmiş olmasına rağmen, bir gece yarısı arkasında yalnızca bir mektup bırakarak ortadan kaybolan güzel sevgilisi Manon’u hâlâ özlemektedir. Fakat Perdu o mektubu okumaya hiçbir zaman cesaret edememiştir.

Beklenmedik bir şekilde hayatına giren bir yabancı, Perdu’nün yirmi yıllık uykusundan uyanarak gemisinin halatlarını çözmesine ve Fransa’nın güneyine, lavanta kokulu Provence’a doğru yola çıkmasına neden olur. Bu yolculukta ona son anda katılan genç bir yazar ve aşk acısı çeken Napolili bir aşçı eşlik edecektir. Perdu, Provence’a varınca kayıp aşkının hikâyesinin peşine düşerek geçmişinin gölgeleriyle savaşmaya başlayacak, mateme ve acılarına veda edip yeni bir aşka yelken açabilmesi için tırmanması gereken basamakları keşfedecektir.

Hikayelerin insanların hayatını değiştirebileceğine inanan herkes bu kitabı okumalı…

“Kumsalda okumak için muhteşem bir kitap… Son sayfaya geldiğimde yanaklarımdan yaşlar süzülüyordu. Keşke kapakta şöyle bir uyarı olsaydı diye düşündüm: ‘Dikkat: Gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz.’ Yine de iyi ki uyarı yapılmamış çünkü o zaman bu kitabı okumayabilirdim. Onu görmezden gelip harika bir hikayeyi kaçırmış olabilirdim. Hayatı yaşamaya değer kılan şey, özünde var olan güzelliktir ve acılar da bunun ayrılmaz bir parçasıdır.” 

- Frauen-coaching.de

“Son derece sürükleyici ve çekici! Bütün duyularınızı baştan çıkaracak. Lavanta Odası’nı okuduktan sonra siz de gökyüzünde kendi yıldızınızı aramaya başlayacaksınız.”

- Literaturmarkt.info

“Hayata ve aşkın gücüne dair  muhteşem bir roman.” 

- Lebe-liebe-lache.com

“Kalplere iyi gelen bir hikaye…”

- Grazia

“Hayata, aşka, umutsuzluğa ama hepsinden çok da umuda dair, büyüleyici bir hikaye!”

- Who Weekly

“Nina George'un anlatım tarzı bütün duyuları harekete geçiriyor. Sonuç: Şiir etkisi yaratan büyüleyici bir aşk hikayesi.”

- Schweriner Zeitung

“İnsanın ruhuna işleyen bir kitap olduğu için acele etmeden okunmalı. Uzun zamandır bu kadar güzel bir sürprizle karşılaşmamıştım! Bu kitabı kesinlikle okumalısınız!”

- Blog Literatur-diskussion


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 360
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı