Kurt Avı Doğal Parklardaki Gizemler Dizisi 1

Kurt Avı Doğal Parklardaki Gizemler Dizisi 1 (9789944166126)

0,00

Türkiye'deki genç okuyucularla ilk defa bu ay buluşan National Geographic Gençlik Dizisi, doğal güzelliklerle vahşi yaşamın tehlikelerini bir araya getiren sürükleyici kitaplardan oluşuyor.
Vahşi yaşamın özgürce hüküm sürdüğü, uçsuz bucaksız doğal parklarda geçen bu öyküler, çözülmesi gereken gizemlerle dolu içeriği ve önemli mesajlarıyla 8-14 yaş arası gençlere önerilmekte.
Dizinin önemli bir özelliği de, olayların geçtiği bütün parkların doğası, tarihi ve vahşi hayatı üzerine tamamen gerçek bilgiler içermesi.
National Geographic'in büyük bir özenle hazırladığı bu kitaplar, Türkçemize de aynı özenle kazandırıldı.
Son derece sürükleyici bu macera dizisi, her ikisi de ödüllü birer yazar olan Gloria Skurzynski ve kızı Alane Ferguson tarafından hazırlanmıştır. Gloria bilim-kurgu, Alane ise polisiye türünde kitaplar yazar. Yaşamlarını ayrı şehirlerde sürdüren yazarlar, doğal parkları birlikte dolaşıp ayrıntılı araştırmalar yaptıktan sonra, öykülerini telefon ve e-posta aracılığıyla beraber yaratırlar.
Doğal parkta vahşi bir kurt saldırısı olur. Sinsi bir avcı, tüm kurtları öldürmeye yeminlidir. Jack ve Ashley, onu en kısa zamanda durdurmalıdır.
Jack ve Ashley'nin başı, Troy ile derttedir. Bu yeni gelen çocukla anlaşmalarına hiç olanak yok gibidir. Ormanda saklanan gizemli bir avcının peşine düştüğü yaralı kurdu birlikte kurtarabilecekler midir? Benzersiz bir doğal park olan Yellowstone'un tehlikeleri ve güzellikleri arasında başlayan bu yeni macerada, üç kafadar beklenmedik sürprizlerle karşılaşır.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı : 160
Basım Tarihi :
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : 2. Hamur
Basım Yeri : İstanbul

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı