Kur'an'da Şifa Sırları Simya
Kur'an'da Şifa Sırları Simya

Kur'an'da Şifa Sırları Simya (9786055927820)

0,00
Yayinevi : Selis Kitaplar

Varlığı yorumlama anlamında en büyük simyacılar peygamberler ve ariflerdir. Onlar insanın büyük dönüşümü için, yani altın kalbin keşfi için, başımıza "bilinçli-maceralar" açan ve yol gösteren üstad-rehberlerdir. Onlar bu sonsuzluk filmi içinde hem yazarlar, hem yönetirler, hem de oyunun kurallarını öğretirler. Onlar simyagerdir. İnsandaki halifelik sırrını anlarlar ve bunu inşa ederler.

Onlar nasıl bir bilinç düzleminde bu halifelik anlayışını imar ettiler? Halifelik anlayışını imar ederken Allah'ın isimlerini nasıl kullandılar? Bu, büyük üstad-rehberlerin varlık algıları gerçekte neydi? Onlar zamanı ve mekanı nasıl ve ne olarak görüyorlardı? Hangi kanalları ve sembolleri kendilerinde keşfettiler? Büyük metamorfozu nasıl gerçekleştirdiler? İnsan-ı Kamil'in tesir gücü nelere kadirdir? Yüce yaratıcımız, Hz. İnsan potansiyelinde yarattığı insana ne gibi yetenekler ve donanımlar verdi? Büyük değişimlerin başlangıcı olduğu kabul edilen 2012 yılına ve sonrasına dünyanın ve yaşamın yeniden yapılanacağı geleceğe kendimizi nasıl hazırlamalıyız?

Bunlara benzer bir çok sorunun cevabı ve Hz. İnsan bilincine olan yolculuğun kritik noktaları Simya: Kur'an'da Şifa Sırları'nda...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 192
En / Boy : 13 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı