Kupa Terapi

Kupa Terapi (9786051512303)

0,00

Modern tıp sadece hasta organ ile ilgilenirken, geleneksel tıp vücudu bir bütün olarak ele alır. Örneğin göz hastalıklarında gözü incelerken enerji aldığı böbrekleri de analiz eder. Vücut bir bütündür ve bu bütünlüğün içinde organlar asla tek başına çalışmaz; birbiri ile muazzam sistem içerisinde çalışır. Uzun zaman alan bu araştırmalar, yirmi yıla yakın mesleki birikim ile birleşerek bu kitap oluştu.

Ne dediler?

Av. Kezban Hatemi

Sağlığımızı etkileyen birçok rahatsızlıklar, kronikleşmiş birçok hastalıklarda günümüzde tıp dünyasında bilim adamları ‘Hacamat’ın birçok konuda yararlı ve tedavi edici tesirinin bulunduğu konusunda ittifak halindedir. Kadim bir tıbbi yöntem olan ‘hacamat’ın bu gün birçok hastalıkların tedavisinde fayda sağladığı görülmektedir.

Demet Sabancı Çetindoğan

Hacamat, yani kupa terapisi uygulaması inandığım bir detoks yöntemidir. İlk olarak Almanya’da yaptırmıştım, sonrasında ise Nuray Hanım uygulamıştı. Çok memnun kaldım. Asırlardır uygulanan bir tedavi yöntemi. Hacamat; vücudumuzda hastalık yapan sebeplerden arındırmakta, temizlemekte ve blokajlar açılarak yenilenmekte sanki.

Onkolog Dr. Yavuz Dizdar – İ. Ü. Çapa Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Öğretim Üyesi

İnsanı biyolojik bir makine olarak algılamaz; hastalıkların şifasını vücut alışkanlıklarının irdelenip değiştirilmesinde ve doğanın sunduğu olanaklardan layıkıyla doğru faydalanılmasında arar. Oruç, kupa tedavisi, ya da sülük tedavisi… Bunlar, modern tıbbın yeni yeni anlamaya başladığı bütüncül bilgi ve deneyimden damıtılmış deneyimlerdir.

Kardiolog Dr. Lüba Maiseeva Alkan

Kan hiç yalan söylemez, içinde ‘var’ olan her neyse anlatır. Bir şey sizin vücudunuzda dürüst ise, işte o kandır. Doğumdan sonraki süreçlerde kalitesi değişiyor.

Her zaman kan bakım ister, yenilenmek ister. Kan sevinçtir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 240
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı