Küçük Şeylerin Gücü
Küçük Şeylerin Gücü

Küçük Şeylerin Gücü (9786050688016)

0,00
Marka : Aisling
Fiyat : ₺114,40

Küçük Şeylerin Gücü, hayatta büyük değişimler için enerjimizi ve inancımızı bir defada tüketmektense, küçük ve anlamlı değişiklikler yapmayı öneriyor. Böylece, her defasında tek bir adım atarak hem kendinize karşı daha şefkatli davranacak hem de değişimin imkânsız olmadığını göreceksiniz.

Klinik uygulamalardaki vaka analizlerini psikolojik araştırmalarla birleştiren yazarlar, zihinsel ve duygusal refahın küçük adımlarla daha ulaşılabilir olduğunu danışanlarının hikâyeleriyle gösteriyor. Bu metot, önyargılarımızla, aklımızın koyduğu barikatlarla, konfor alanlarımızdan çıkmayla olduğu kadar tam şu anda hangi küçük değişimi yapabileceğimizle ve önceliklerimizi nasıl belirleyeceğimizle ilgileniyor.

Eğer beyniniz size bazı hedeflerinize ulaşamayacağınızı veya hak etmediğinizi söylüyorsa, Küçük Şeylerin Gücü tam size göre bir kitap!

Zihniniz sizi yıldırarak yolcu koltuğuna oturtma gücüne sahiptir, ancak pilot koltuğu her zaman sizin için oradadır.

Bu modern dünyada beyinlerimiz aşırı yükte ve dikkat dağıtıcı dış unsurların etkisi altındadır. Hem içinizde hem de dışınızda olanların aşırı yüklenmesi nedeniyle bunalıma girmeniz tamamen doğaldır. Ancak, her zaman hayatınızın ve gerçekliğinizin seyrini değiştirecek küçük bir eylem seçme gücüne sahipsiniz.

Zihniniz size sürekli yapmanız gereken, gerekmeyen, yapabileceğiniz ve yapamayacağınız şeyler hakkında bir şeyler söyler. Ancak hayatınızı anlamlı yönlerde değiştirecek şeyler, yalnızca küçük, kademeli ve tutarlı eylemlerdir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 304
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı