Küçük Alışkanlıklar Büyük Sonuçlar
Küçük Alışkanlıklar Büyük Sonuçlar

Küçük Alışkanlıklar Büyük Sonuçlar (9786254143113)

0,00


“Her büyük başarı, kendisinden önce gelenlerin temeline dayanır; geriye doğru baktığınızda, her şeyi başlatan küçük bir adım göreceksiniz.”
 

Bugüne kadar başaramadığınızda hep kendinizi suçladınız, bu kitap problemin sizde değil, uyguladığınız stratejilerde olduğunu gösteriyor. Küçük bir alışkanlığın “başarısız olamayacak kadar küçük” doğası onu ağırlıksız, aldatıcı bir şekilde güçlü ve üstün bir alışkanlık oluşturma stratejisi yapıyor.

 

Değişiklikleri kalıcı kılmak için beyninize karşı savaşmayı bırakmanız gerekir. Küçük alışkanlıklar, size bunu nasıl yapacağınızı gösteriyor.Beyninizin kurallarına göre oynamaya aşladığınızda, kalıcı değişiklikler o kadar da zor olmayacaktır. Biraz yapmak, hiçbir şey yapmamaktan sonsuz derecede daha büyük ve daha iyidir. Her gün biraz yapmak ise bir günde çok şey yapmaktan daha büyük bir etkiye sahiptir
“Hedeflerinize ulaşmak için motive olmalısınız,” gibi klişelerden sıyrılan Küçük Alışkanlıklar Büyük Sonuçlar bilimsel yöntemlerle ve irade gücünü kullanarak faydalı alışkanlıklar oluşturmanızı kolaylaştıracak. “Küçük” bir şınav alışkanlığıyla başlayan bu kitap bugün yüz binlerce insanın hayatına olumlu alışkanlıklar ekliyor.


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 144
Ağırlık : 144
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı