Kör Ölüm
Kör Ölüm

Kör Ölüm (9786051738949)

0,00

Çoksatan Listelerinin Değişmez İsmi Nora Roberts’tan Polisiye Tutkunlarına Özel Bir Seri...

Nora Roberts’tan The New York Times çoksatan seriler kategorisinde ilk sıraya yerleşen yeni bir roman. Yıl 2059, New York’ta teknoloji ve insanlık hâlâ dünyadaki yeri için mücadele ediyor. New York Polis ve Güvenlik Departmanı'ndan Teğmen Eve Dallas, Manhattan’ın karanlık köşelerinde, ruh biriktirmeye tutkun, yakalanması zor bir katilin peşine düşüyor.

2059 yazı uzun, bunaltıcı ve kanlı geçerken şehrin en sıcak gecelerinden birinde, sevk bürosundan gelen bir telefonla Teğmen Eve Dallas kendini Central Park’ta ve kıyamet gibi yeni bir soruşturmanın içinde bulur. Kurban, Central Park Gölü’nün durgun ve karanlık sularının hemen üstündeki kayalarda bulunmuştur. Kadının üzerinde, boynuna bağlı kırmızı bir kurdele dışında hiçbir şey yoktur. Elleri dua eder gibi yerleştirilmiştir. Fakat Dallas’ı en fazla dehşete düşüren, kadının bir cerrah titizliğiyle çıkartılmış gözleridir.
Aynı izlerin bulunduğu daha fazla ceset ortaya çıkarken, Eve çılgın bir arayışa girer. Her söylediği, kurbanlara dair ayrıntılar barındıran, cinayetlerin kendisine göründüğünü iddia eden bir medyumun yardımını, tüm polis içgüdülerine karşı koyarak kabul eder. Eve’in ortağı ve arkadaşı Peabody, bir saldırı sonucu ağır yaralanınca risk artar. Gözlerin çıkartılması bir sembol müdür? Sapkın bir dini ritüel mi? Yoksa bir armağan mı? Dallas, bir kehanet daha kâbusa dönüşmeden, kocası Roarke’un yardımıyla katili harekete geçiren şeyin ne olduğunu çözmek zorundadır.

“Dallas, tam bir dişi olsa da alışılmışın bütünüyle dışında bir kadın karakter; bu türün klişelerinin çok ötesine geçen karmaşık bir yanı var... Merak uyandıran yan karakterler de romana gerçekçi bir sıcaklık ve mizah katıyor.”
Publishers Weekly


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 412
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2021

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı