Kodlama Serüveni: Scratch ve mBlock ile Arduino
Kodlama Serüveni: Scratch ve mBlock ile Arduino

Kodlama Serüveni: Scratch ve mBlock ile Arduino (9786059129145)

0,00
Yayinevi : Abaküs Kitap

Bu Kitap; Düşünme, Problem Çözme Ve Algoritma Geliştirme Becerisi Kazandıracak, Robotlara Ve Cihazlara Hükmederek Üretme Sürecine Sokacaktır.

Eğitim sistemlerinin başarısı, nitelikli öğretmenlerin özverili çalışmaları ve sisteme katkıları ile doğru orantılıdır. Bizleri gelecekte var edebilecek yeterlilikte öğrenciler yetiştirebilmek için ilk şart, bu nitelikli öğretmenlerimizin varlıklarını, topluma, meslektaşlarına ve öğrencilere faydalarını, rehberlik etme ve geleceğe yön verme güçlerini arttırmak olmalıdır.  Bilişim Teknolojileri Eğitimcilerinin mesleki kuruluşu olarak bizler de bünyemizdeki birbirinden değerli eğitimcilerin topluma faydalarını arttırmak için sivil toplum merkezinde çalışmalara destek verme gayesindeyiz. 

BTE Derneği serisinin ilk kitabı olarak yayınlanan Serhat Kağan Şahin Hocamızın “Kodlama Serüveni”, öğrencilerimize blok tabanlı fiziksel programlamanın kapılarını aralayarak, bir yandan düşünme, problem çözme ve algoritma geliştirme becerisi kazandıracak, diğer yandan da robotlara ve cihazlara hükmederek üretme sürecine sokacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederken kodlama serüvenine katılan sizlere de başarılar diliyorum.

Burcu Yılmaz
Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği / Yönetim Kurulu Başkanı


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 156
En / Boy : 22 / 22
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı