Kod Adı: Hain
Kod Adı: Hain

Kod Adı: Hain (9786051735511)

0,00
Yayinevi : Epsilon

“Bu kitabı bitirmek için sabahlamak isteyeceksiniz.”

- Lee Child

Mükemmel bir eş ve baba, aynı zamanda mükemmel bir yalancı olabilir miydi? Vivian Miller başarılı bir CIA analistiydi. Çok sevdiği bir eşi ve dört çocuğu vardı. Ancak bu mutlu hayatı bir gün altüst oldu. Şoke edici bir şeyi keşfetmesiyle beraber sadece eşinden değil, tanıştıkları andan itibaren yaşadığı her şey ve tanıştığı herkesten şüphelenmeye başlayacaktı.

Eşini çok iyi tanıdığını sanıyor ama artık hepsinin bir yalandan ibaret olup olmadığını düşünüyordu. Gerçekleri öğrenmek için ne kadar ileriye gidecekti? Yoksa gerçekleri öğrenmekten kaçabilecek miydi?

“İlk bölümü okuduktan sonra kitabı bir saatliğine de olsa kenara bırakacak birkaç okur olacaktır. Ama dönecekler. Bizim gibi onlar da kitabı ellerinden bırakamayıp öğle yemeklerini atlayacak, uykusuz kalacak ve sonuna kadar gelmeden doymayacak.”

- John Grisham

“Bir tahminde bulunacağım: Eğer ilk bölümü okursanız, ikincisini de okuyacaksınız. İkinci bölümü okursanız akşam yemeğini kaçıracak, sabaha kadar okumaya devam edecek ve ertesi sabah işe yorgun gideceksiniz. İşte bu, o türden bir kitap. İnanılmaz.”

- Lee Child

“Evcimenlikle aldatmacanın iç içe geçtiği çarpıcı bir hikâye. Cleveland her sayfada gerilimi fevkalade bir şekilde artırıyor. Son sayfaya kadar elinizden bırakamayacaksınız.”

- Shari Lapena, Yan Evin Sırrı’nın, New York Times çoksatan yazarı

Karen Cleveland sekiz sene boyunca CIA analisti olarak çalışmış, son altı senedir de terörle mücadele biriminde görev almakta. Trinity College Dublin’de ve Harvard Üniversitesi’nde master yapan Cleveland, iki çocuğu ve eşiyle beraber Virginia’da yaşamaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 296
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı