Kervan
Kervan

Kervan (9786257615396)

0,00


Yazarın bir kadın dergisi için yazmış olduğu 12 kadın hikayesinden oluşan kitap, farklı dönemler, farklı kültürler ve ortamlardaki kadınların neşeli, hüzünlü ve derin yolculuklarını sade bir dille aktarıyor. 
11 Ocak 1990 tarihinde Bakü, Azerbaycan’da doğdu. Liseyi Almanya’da bitirdi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu Harvard Üniversitesi Kardiyovasküler Merkezi’nde görev yaptı. Tıp ihtisasını Cornell Üniversitesi’nde (New York, ABD) tamamladı. Günümüzde Texas Kalp Enstitüsü’nde (Houston, ABD) Araştırmacı (fellowship) olarak görev yapmaktadır. Kardiyoloji alanında araştırmalar yürütmektedir. Çeşitli dergilerde bilimsel makaleler yayınlamakta ve bilimsel konferanslara katılmaktadır. Akıcı bir şekilde Azerice, İngilizce, Almanca, Rusça ve Türkçe konuşmaktadır.
Edebi faaliyetine çeşitli süreli yayınlarda yer alan yazılarıyla başladı. Ayrıca kız kardeşi sanatçı Maryam Alakbarli’nin kitaplaştırdığı fotoğraf albümlerinin (“Benim güzel dünyam”,”Prelud pour le printemps”, “Mevsimler”, “Renklerin dansı” vb.) metinlerinin derleyicisi ve yazarıdır.


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 304
Ağırlık : 304
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı